Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,777 Members 41,625 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Hardware button disappeared

Tip us?
 
Dragn4rce
Old
#1  
Dragn4rce's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 1,498
Join Date: Jun 2012
Location: Anaheim

 
DONATE TO ME
Default Hardware button disappeared

Anyone know why? On the 30O and using Xposed with GB and some other mods.Name:  uploadfromtaptalk1408088150521.jpg
Views: 144
Size:  41.9 KB
 
Dragn4rce
Old
#2  
Dragn4rce's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 1,498
Join Date: Jun 2012
Location: Anaheim

 
DONATE TO ME
OK it's gravity box.... But why does it remove it?
 
Dragn4rce
Old
#3  
Dragn4rce's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 1,498
Join Date: Jun 2012
Location: Anaheim

 
DONATE TO ME
And its fixed. Turn off the software navigation mods in gravity box. Why is affected? No idea.
 
teh roxxorz
Old
#4  
teh roxxorz's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,089
Posts: 8,207
Join Date: Nov 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Dragn4rce View Post
And its fixed. Turn off the software navigation mods in gravity box. Why is affected? No idea.
Unless I missed something, I still don't see it, but glad it's fixed. Most likely gravitybox was causing a conflict on the system level, so you had the anomaly shown.
この こえ かれて も きえない メロヂー

The difference between the strong and weak willed is that the weak traverse with wounds covered up and hide when attacked, while the strong stride on with open hands and tears. Wounds bared open, and will continue to go on, even when broken at their core

Nexus 5
Teh Kernel kill count: 3
</3


If you wanna chat, message me.
Xbox Live: teh roxxorz [Live is up]
PSN [PS3 | PS4]: tehroxxorz666 [Where you'll likely find me]

My dropbox is a little hungry again, if you'd like a dropbox, register via my link, and we'll both get an extra 500mb storage. Thank you in advance you beautiful person you.

 
TheShoxter
Old
#5  
TheShoxter's Avatar
Member
Thanks Meter 23
Posts: 96
Join Date: Jul 2014
Location: Chicago
Quote:
Originally Posted by Dragn4rce View Post
And its fixed. Turn off the software navigation mods in gravity box. Why is affected? No idea.
Stock CM11s has the option to enable/disable Navigation bar. What are you using Gravity Box for in regards to your Navigation bar?
 
 
Dragn4rce
Old
#6  
Dragn4rce's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 1,498
Join Date: Jun 2012
Location: Anaheim

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by TheShoxter View Post
Stock CM11s has the option to enable/disable Navigation bar. What are you using Gravity Box for in regards to your Navigation bar?
To shrink he bar down.
 
teh roxxorz
Old
#7  
teh roxxorz's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,089
Posts: 8,207
Join Date: Nov 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Dragn4rce View Post
To shrink he bar down.
That's should be there in CM11S, under the on screen nav > dimensions > nav bar height.
この こえ かれて も きえない メロヂー

The difference between the strong and weak willed is that the weak traverse with wounds covered up and hide when attacked, while the strong stride on with open hands and tears. Wounds bared open, and will continue to go on, even when broken at their core

Nexus 5
Teh Kernel kill count: 3
</3


If you wanna chat, message me.
Xbox Live: teh roxxorz [Live is up]
PSN [PS3 | PS4]: tehroxxorz666 [Where you'll likely find me]

My dropbox is a little hungry again, if you'd like a dropbox, register via my link, and we'll both get an extra 500mb storage. Thank you in advance you beautiful person you.

 
zephiK
Old
#8  
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,691
Posts: 12,510
Join Date: Aug 2009
Location: New York, NY

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by teh roxxorz View Post
That's should be there in CM11S, under the on screen nav > dimensions > nav bar height.
I don't think thats a option in CM11S. I'm not on stock so I cannot confirm but I don't remember Nav bar dimensions being in CM11 or CM11S.
Edit: Nevermind OP is using Xposed. It could be that the Xposed module does not work 100% on the OPO.
Follow me on Twitter! | Scrolling Mods for Various OPO Roms

OnePlus One: Mahdi | Franco Kernel
Older devices: Nexus 5, Nexus 4, Galaxy Nexus, TF101, Nexus S, Samsung Vibrant, G1

 
timmaaa
Old
#9  
timmaaa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 6,207
Posts: 13,112
Join Date: Jun 2011
Location: Melbourne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by teh roxxorz View Post
That's should be there in CM11S, under the on screen nav > dimensions > nav bar height.
Quote:
Originally Posted by zephiK View Post
I don't think thats a option in CM11S. I'm not on stock so I cannot confirm but I don't remember Nav bar dimensions being in CM11 or CM11S.
Edit: Nevermind OP is using Xposed. It could be that the Xposed module does not work 100% on the OPO.
I can confirm there's no such option on CM11S.

Transmitted via Bacon
OnePlus One | crDroid/AK | TWRP 2.7.1.1

Do not PM me asking for assistance, that's what my Q&A thread is for!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes