Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q][Help] Recovery flashed without uncheck the "Update recovery with system updates"

OP robotrock56

27th August 2014, 01:53 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Hi all,

I'm in a trouble, i tried to flash TWRP without uncheck the "Update recovery with system updates" option (ik, silly error).. now i'm stuck in boot animation and no recovery .

Any help please?.. I'm guessing now only i can do something in fastboot ?

Thanks in advance
27th August 2014, 03:22 AM   |  #2  
timmaaa's Avatar
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 7,585
 
15,581 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
So you can't boot into the OS at all? Simply flashing a recovery shouldn't cause that, was there anything else you did?

Transmitted via Bacon
27th August 2014, 03:56 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

So you can't boot into the OS at all? Simply flashing a recovery shouldn't cause that, was there anything else you did?

Transmitted via Bacon

i was following this thread http://forum.xda-developers.com/onep...uides-t2839471, i unlocked the bootloader, then i was on the second step: ' How To Install A Custom Recovery On Your Device'. i did it (TWRP 2.7.1.1).. but i forgot to uncheck the option 'update recovery with system updates'. The only things i did.

Thanks for your help.
Last edited by robotrock56; 27th August 2014 at 04:15 AM. Reason: More info
27th August 2014, 04:28 AM   |  #4  
timmaaa's Avatar
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 7,585
 
15,581 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Have you tried flashing TWRP again?

Transmitted via Bacon
27th August 2014, 05:25 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Have you tried flashing TWRP again?

Transmitted via Bacon


Yes, i tried but didn't work.

Anyways guys, thanks for your help, i find solution.

First, i installed the custome recovery with the OPO toolbox v2 from here. Then i perform a factory reset and the rom start normally.. finally. I flashed again the recovery TWRP (2.7.1.0) and is working fine. I flashed superSu too .

Cheers.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes