Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] No Lock Home (Xposed)

OP jamjon

23rd July 2014, 11:58 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Does this Modul work with your OPO?

Can someone Test it?

Its not working here. I use SkipLock now but i would love to use the Module
28th July 2014, 06:04 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I remember installing this and it did not work. I thought it was just me, but glad to know I am not alone.

I ended up using Tasker. Go figure.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes