Post Reply

No Sound / Freezing Issues

OP paul211b

18th August 2014, 09:54 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 11
 
252 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
This morning my alarm did not sound. Checked all settings everything was set to on.

Tried to call the phone no sound. Re-booted and everything is now working as it should.

Also 3 times in the last two days the screen has frozen and I have had to reboot the power using the power button.

Has anyone else had these issues?

I am using this as stock with the latest OTA update.
28th August 2014, 03:04 PM   |  #2  
cxAlex_'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
199 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Same issue here.

Everything is working fine, but ~1-2 Times a day the Screen stays black and won't turn on again until a reboot via the power button. But the touch is working, because after the reboot some of the apps on my homescreen are moved (because I moved them while whiping on the black screen). Everything else is fine, CM11S Stock latest, *33R.

Just changed the Gov from "Interactive" to "On Demand", no other Modifications.

Greets, Alex
2nd September 2014, 12:57 AM   |  #3  
kevace1's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 8
 
232 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
I'm having problems in this area as well, my notification will not work. I do not get any notification sounds at all even though everything is on. My call ringtone work fine, nut no notifications, not from email, or my third part oultook email app, and neither from my SMS's. It was all finw in the beginning but now it just stopped working. I got the phone with 33r and stock, have not done anything to the phone yet, and don't want to, but i cant figure this issue out.......any help would be greatly appreciated......
7th September 2014, 07:44 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Unhappy Same problem here.
Quote:
Originally Posted by kevace1

I'm having problems in this area as well, my notification will not work. I do not get any notification sounds at all even though everything is on. My call ringtone work fine, nut no notifications, not from email, or my third part oultook email app, and neither from my SMS's. It was all finw in the beginning but now it just stopped working. I got the phone with 33r and stock, have not done anything to the phone yet, and don't want to, but i cant figure this issue out.......any help would be greatly appreciated......

I have also same problem... Do you get any solution for this ?
7th September 2014, 08:12 PM   |  #5  
kevace1's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 8
 
232 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Just realize with your post that I have not posted an update......I like a certified dildo, had my phone in 'night' mode from the advanced power menu.... Put back to normal.....issue resolved......I would prefer more notification choices out the box, but that's easily fixed.....

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in ONE Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank