FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

No Sound / Freezing Issues

252 posts
Thanks Meter: 11
 
By paul211b, Senior Member on 18th August 2014, 09:54 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
This morning my alarm did not sound. Checked all settings everything was set to on.

Tried to call the phone no sound. Re-booted and everything is now working as it should.

Also 3 times in the last two days the screen has frozen and I have had to reboot the power using the power button.

Has anyone else had these issues?

I am using this as stock with the latest OTA update.
 
 
28th August 2014, 03:04 PM |#2  
cxAlex_'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
Donate to Me
More
Same issue here.

Everything is working fine, but ~1-2 Times a day the Screen stays black and won't turn on again until a reboot via the power button. But the touch is working, because after the reboot some of the apps on my homescreen are moved (because I moved them while whiping on the black screen). Everything else is fine, CM11S Stock latest, *33R.

Just changed the Gov from "Interactive" to "On Demand", no other Modifications.

Greets, Alex
2nd September 2014, 12:57 AM |#3  
kevace1's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 10
 
More
I'm having problems in this area as well, my notification will not work. I do not get any notification sounds at all even though everything is on. My call ringtone work fine, nut no notifications, not from email, or my third part oultook email app, and neither from my SMS's. It was all finw in the beginning but now it just stopped working. I got the phone with 33r and stock, have not done anything to the phone yet, and don't want to, but i cant figure this issue out.......any help would be greatly appreciated......
7th September 2014, 07:44 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Unhappy Same problem here.
Quote:
Originally Posted by kevace1

I'm having problems in this area as well, my notification will not work. I do not get any notification sounds at all even though everything is on. My call ringtone work fine, nut no notifications, not from email, or my third part oultook email app, and neither from my SMS's. It was all finw in the beginning but now it just stopped working. I got the phone with 33r and stock, have not done anything to the phone yet, and don't want to, but i cant figure this issue out.......any help would be greatly appreciated......

I have also same problem... Do you get any solution for this ?
7th September 2014, 08:12 PM |#5  
kevace1's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 10
 
More
Just realize with your post that I have not posted an update......I like a certified dildo, had my phone in 'night' mode from the advanced power menu.... Put back to normal.....issue resolved......I would prefer more notification choices out the box, but that's easily fixed.....

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app
14th December 2014, 09:26 AM |#6  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Perhaps related to Quiet Hours getting stuck?
Quote:
Originally Posted by kevace1

Just realize with your post that I have not posted an update......I like a certified dildo, had my phone in 'night' mode from the advanced power menu.... Put back to normal.....issue resolved......I would prefer more notification choices out the box, but that's easily fixed.....

Interesting. I've been having the same problem, and this prompted me to take a look at my Quiet Hours setting. On the Quick Settings panel I noticed that the Quiet Hours icon was lit. That was odd, because I was well outside of the quiet hours I had set. When I tapped the icon, it would not change. I had to long press, toggle a setting, and exit back out before the icon started working normally again. Now everything seems to be fine. Hope this helps someone; the problem was driving me nuts!
13th January 2015, 08:46 AM |#7  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
I too have had this issue! No lights, sound and action

But I solved my problem :=) on my own because I'm Mister Wonderful :>

I reinstalled the quiet hours tile.

Then I went into quiet hours setting and changed hours from 00:00 & 00:00 to 01:00 & 07:00. The latter being outside the current time of day I was working in.

Then I went back to the quiet hours tile and turned it off. Holy Smokes this time it actually worked.

Because the power charger was connected the notification lamp began to burn green again. SMS notification sounds were heard. Even "You got mail" wasn't afairid to stand up to be heard.

Another wonderul day in paradise!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes