FORUMS

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Any TRUE fix for signal drops

23rd August 2014, 09:38 AM |#11  
rspkt's Avatar
Member
Thanks Meter: 12
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bash_array

The latest color os radio has fixed the signal issue. I downloaded and installed and can confirm it fixes it. Here is the radio. Flash with fast boot

https://app.box.com/s/hl15axfutntfu3d15dve


Do you have a link that cites this fix? I can't seem to find it and just want to confirm.
 
 
23rd August 2014, 10:21 AM |#12  
gavin-phelan's Avatar
OP Senior Member
Flag Kilkenny
Thanks Meter: 493
 
More
Ok thanks ill try
23rd August 2014, 11:19 AM |#13  
gavin-phelan's Avatar
OP Senior Member
Flag Kilkenny
Thanks Meter: 493
 
More
Quote:
Originally Posted by bash_array

The latest color os radio has fixed the signal issue. I downloaded and installed and can confirm it fixes it. Here is the radio. Flash with fast boot

https://app.box.com/s/hl15axfutntfu3d15dve

Don't think it fixes it for me its better i didnt switch to 2g on my daily commute to work which it usually would, but it still drops but not as bad
23rd August 2014, 12:31 PM |#14  
Member
Thanks Meter: 25
 
More
Same here too. Less troublesome after flashing the ColorOS radio.. My Moto G is leagues ahead...
23rd August 2014, 04:15 PM |#15  
gavin-phelan's Avatar
OP Senior Member
Flag Kilkenny
Thanks Meter: 493
 
More
Hope it's not an hardware issue
11th November 2014, 03:56 PM |#16  
martikung's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by bash_array

The latest color os radio has fixed the signal issue. I downloaded and installed and can confirm it fixes it. Here is the radio. Flash with fast boot

https://app.box.com/s/hl15axfutntfu3d15dve

got another link? it seems to be removed
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in ONE Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank