Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

CM TonyP 4.4.4 + PacRom 4.4.4 RC-1

OP mario-z

13th October 2014, 11:22 AM   |  #31  
Junior Member
Flag Enschede
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
error
I 've tried to install it. Did a full wipe and then tried to flash it, but it gave me an "error executing updater binary in zip"
anybody have any tips/ help?
14th October 2014, 07:50 PM   |  #32  
Junior Member
Flag pune
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by Graphyr

I 've tried to install it. Did a full wipe and then tried to flash it, but it gave me an "error executing updater binary in zip"
anybody have any tips/ help?

Bro Pac man K2.6 version is working great and stable for me verly small lag and works efficiently.
also less battery consuming
which recovery you are using ?
with TWRP i did
@Mario_z thankxxxxxx
18th October 2014, 11:11 AM   |  #33  
Junior Member
Flag Enschede
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
I used TWRP 2.6.3.0
24th October 2014, 11:18 PM   |  #34  
Member
Flag Rome
Thanks Meter: 6
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Testing. Very smooth. The phone is discharging during the use even if connected to a power source.

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Graphyr

I 've tried to install it. Did a full wipe and then tried to flash it, but it gave me an "error executing updater binary in zip"
anybody have any tips/ help?

try to flash this recovery-TWRP-2.7.1.0-newbl-20140905.zip http://forum.xda-developers.com/devd...5697#downloads and flash the rom again, i had the same error before.

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

Quote:
Originally Posted by sanketkedari

Pacman doesnt have Gapss plz help
BTW pacman is working GREAT thanks for this thread

Try this http://d-h.st/Pep i've used to install google play than it will update.
Last edited by yumeiki; 24th October 2014 at 10:22 PM.
25th October 2014, 09:57 AM   |  #35  
Junior Member
Flag Enschede
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Thanks for the tip!
I've been trying many things but I used "AIO-ToolKit" to repartition the device and use an unlocked-bootloader so it's Solved

GPS is not working with the PAC-rom though, anybody have any experience with this?
Last edited by Graphyr; 25th October 2014 at 02:37 PM.
27th October 2014, 04:04 PM   |  #36  
Member
Flag Rome
Thanks Meter: 6
 
44 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by Graphyr

Thanks for the tip!
I've been trying many things but I used "AIO-ToolKit" to repartition the device and use an unlocked-bootloader so it's Solved

GPS is not working with the PAC-rom though, anybody have any experience with this?

Yes, GPS seems not working but i've to say, i'm not so familiar with kitkat new "location", so i can just see that apps do not take the signal.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes