Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,371 Members 39,263 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Stock Kitkat Bug Reports

Tip us?
 
akahroba
Old
#81  
Senior Member - OP
Thanks Meter 210
Posts: 669
Join Date: Feb 2014
black screen instead of recent apps isn't related to calendar or anything else. It hapens when a program is loading and you hold home button to see recent apps. It's surely a bug and a systemui bug, I guess. Does any one know if it's fixed in 20b or not?
 
arpit85
Old
#82  
arpit85's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 111
Posts: 460
Join Date: Jun 2008
Location: Bangkok

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by akahroba View Post
black screen instead of recent apps isn't related to calendar or anything else. It hapens when a program is loading and you hold home button to see recent apps. It's surely a bug and a systemui bug, I guess. Does any one know if it's fixed in 20b or not?
On 20A Thailand i don't have that bug. On Hong Kong version i did have that bug. I flashed kdz (cse flash using lg flashtool)
The Following User Says Thank You to arpit85 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
grrrr_unt
Old
#83  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 136
Join Date: Jun 2012
On 20b from Singapore. It is said to fix the LED notification problem, will update y'all soon

Sent from my LG-E975 using XDA Premium 4 mobile app
 
specialistas4
Old
#84  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 38
Join Date: Jan 2012
Location: Athens
I lost all my photos and music after the update! Anyone else?
 
alvinprimo
Old
#85  
alvinprimo's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 13
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by specialistas4 View Post
I lost all my photos and music after the update! Anyone else?
I dont have that bug, my poto and music still there. But my storage name now storage/emulated/0
 
cartman_73
Old
#86  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 48
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by specialistas4 View Post
I lost all my photos and music after the update! Anyone else?
The problem should be the simbolick link to storage sd card, check it in storage/emulated/0 or storage/emulated/legacy/
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes