Post Reply

[Q] Bug on 4.1.2

OP mrdevil75

10th July 2014, 10:41 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Hi guys, I have an optimus g e975 running stock 4.1.2 here, and I'm waiting for the official KitKat update but have anyone of you encountered the problem that when you long hold the power button on the phone, the reboot menu does not show up? My power button works, but only to lock the phone and restarting the phone is impossible cause I can't long press the power button. Anyone else encountered this problem and anyway to solve it? This problem occurs randomly and sometimes the reboot menu shows up, sometimes it doesn't.
10th July 2014, 10:54 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 334
 
1,040 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by mrdevil75

Hi guys, I have an optimus g e975 running stock 4.1.2 here, and I'm waiting for the official KitKat update but have anyone of you encountered the problem that when you long hold the power button on the phone, the reboot menu does not show up? My power button works, but only to lock the phone and restarting the phone is impossible cause I can't long press the power button. Anyone else encountered this problem and anyway to solve it? This problem occurs randomly and sometimes the reboot menu shows up, sometimes it doesn't.

hold the power button for 10 seconds. The phone will turn off. turn it on to see if it works or not. If not, do a factory reset. That'ss all you can do.
The Following User Says Thank You to akahroba For This Useful Post: [ View ]
10th July 2014, 11:08 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by akahroba

hold the power button for 10 seconds. The phone will turn off. turn it on to see if it works or not. If not, do a factory reset. That'ss all you can do.

Thank you so much for this information! Worked out for me thanks again!!
The Following User Says Thank You to mrdevil75 For This Useful Post: [ View ]
10th July 2014, 02:47 PM   |  #4  
hasan4791's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 368
 
1,074 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Ya.... It happens wit me too...if i didn reboot mobile fa some 5 days, this issue reappears....

Sent from my LG-E975 powering Stock 4.1.2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank