FORUMS

Bricked after FreeGee

494 posts
Thanks Meter: 46
 
By butthurtlocker, Senior Member on 3rd September 2014, 01:52 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I successfully rooted my Rogers e971, and upon doing so installed the FreeGee app. I hit back up EFS then hit CWM and chose Mako root method. I then tried to reboot the phone and even though it makes the LG sound, and the screen comes on, the LG logo does not appear. The phone apears to be bricked at a backlit black screeen. Can anyone please help me? I am also unable to locate my Rogers stock KDZ. Thanks
 
 
3rd September 2014, 04:24 AM |#2  
Senior Member
Flag YVR
Thanks Meter: 674
 
More
Quote:
Originally Posted by butthurtlocker

I successfully rooted my Rogers e971, and upon doing so installed the FreeGee app. I hit back up EFS then hit CWM and chose Mako root method. I then tried to reboot the phone and even though it makes the LG sound, and the screen comes on, the LG logo does not appear. The phone apears to be bricked at a backlit black screeen. Can anyone please help me? I am also unable to locate my Rogers stock KDZ. Thanks

Sorry, don't have an answer to the first part, but for the original KDZ, look HERE - it's listed under "Rogers" (yeah, I know the country is actually called Canada, not Rogers, but hey, at least the file is there... ). Good luck!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes