Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,924 Members 45,402 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][SEPT 8] GPRO GFLEX V3.1

Tip us?
 
bountyman334
Old
#131  
bountyman334's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 501
Posts: 1,074
Join Date: Sep 2007
Location: Kloud↑ⁿīⁿ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by coldfear00 View Post
does this rom work on 720p resolution like the Gflex?
Lol nooo..lol we have full hd..i have scripts enabled to help with screen and battery life tho...
Quote:
MY WORK[E980]OPTIMUS G PRO



Quote:
----------WORK FOLDER[[[[[MULTIPLE FILES & ROM]]]]-----------
https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=17567
The Following User Says Thank You to bountyman334 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
coldfear00
Old
#132  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 152
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by bountyman334 View Post
Lol nooo..lol we have full hd..i have scripts enabled to help with screen and battery life tho...
Was hoping it would be 720p as some games lag on my phone on high settings like MC5 & asphalt 8.
 
jason504
Old
#133  
jason504's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 712
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by bountyman334 View Post
Lol nooo..lol we have full hd..i have scripts enabled to help with screen and battery life tho...
Something is not right with 3.1 can't make calls I tried flashing it 3 times. I got a signal and my apns are right. It's the phone apk I think it does not have anything to do with network cause when you press a number to dial the screen goes blank and you can't get back to home screen. You have to press home button 7 times then it will go to home screen then in the status bar it shows that you are in a call but you can't hear anything. Plus TB fc
 
bountyman334
Old
(Last edited by bountyman334; 10th September 2014 at 03:55 AM.)
#134  
bountyman334's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 501
Posts: 1,074
Join Date: Sep 2007
Location: Kloud↑ⁿīⁿ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jason504 View Post
Something is not right with 3.1 can't make calls I tried flashing it 3 times. I got a signal and my apns are right. It's the phone apk I think it does not have anything to do with network cause when you press a number to dial the screen goes blank and you can't get back to home screen. You have to press home button 7 times then it will go to home screen then in the status bar it shows that you are in a call but you can't hear anything. Plus TB fc
thanks for the update...i knew i forgot to fix that lib problem...will update after uploading g3 rom

****try flashing the modem ap8064t modem the orginal 1
Quote:
MY WORK[E980]OPTIMUS G PRO



Quote:
----------WORK FOLDER[[[[[MULTIPLE FILES & ROM]]]]-----------
https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=17567
The Following User Says Thank You to bountyman334 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jason504
Old
#135  
jason504's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 712
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by bountyman334 View Post
thanks for the update...i knew i forgot to fix that lib problem...will update after uploading g3 rom

****try flashing the modem ap8064t modem the orginal 1
Know problem will try
 
infamousvincci
Old
#136  
infamousvincci's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 83
Join Date: Apr 2013
Location: Carson
do we get to have a deep sleep in this rom? planning to flash this rom.
 
dante_67
Old
#137  
dante_67's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 251
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by infamousvincci View Post
do we get to have a deep sleep in this rom? planning to flash this rom.
No problem regarding the deep sleep

The Following User Says Thank You to dante_67 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes