Post Reply

[F240*]Root your G Pro Kitkat!

OP jarari2

29th March 2014, 06:45 PM   |  #1  
jarari2's Avatar
OP Senior Member
Flag Jeonju
Thanks Meter: 360
 
263 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Manual root method for Optimus G Pro(F240*)!
I'm not sure about E99* devices, but it will work, if it has same AP.
Just double-click Run.bat and follow instructions, and you'll be rooted.


P.s don't post this on Korean site Devoloid, LG Deivce World. I already posted.
디벨로이드, LG 디바이스월드 카페에는 이미 올렸습니다.
Attached Files
File Type: zip roottool.zip - [Click for QR Code] (1.35 MB, 17795 views)
Last edited by jarari2; 30th March 2014 at 03:31 AM.
The Following 25 Users Say Thank You to jarari2 For This Useful Post: [ View ]
1st April 2014, 04:43 AM   |  #2  
hoangnova's Avatar
Senior Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 688
 
344 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
I was really shocked, Stock recovery can use sideload !
1st April 2014, 11:51 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 9
 
148 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Thanks OP! This works like a charm!
1st April 2014, 07:56 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 1
 
79 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by jarari2

Manual root method for Optimus G Pro(F240*)!
I'm not sure about E99* devices, but it will work, if it has same AP.
Just double-click Run.bat and follow instructions, and you'll be rooted.


P.s don't post this on Korean site Devoloid, LG Deivce World. I already posted.
디벨로이드, LG 디바이스월드 카페에는 이미 올렸습니다.

do you have root or manual root for F320L ? thats LG G2 on 4.4.2
2nd April 2014, 12:06 AM   |  #5  
jarari2's Avatar
OP Senior Member
Flag Jeonju
Thanks Meter: 360
 
263 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Armaani

do you have root or manual root for F320L ? thats LG G2 on 4.4.2

This works for G2,G Pad as well.
The Following 2 Users Say Thank You to jarari2 For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2014, 09:27 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 1
 
79 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by jarari2

This works for G2,G Pad as well.

Thanks it work like charm on G2 kitkat 4.4.2
2nd April 2014, 10:02 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 1
 
79 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
why recovery in this root is old ? how to update to latest ?
3rd April 2014, 09:44 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 1
 
42 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
The Run.bat did not work for me because it kept saying adb.exe is not a command.
I solved opening a command window in the folder and following the run.bat commands manually.
worked perfectly

Quote:

why recovery in this root is old ? how to update to latest ?

I rebooted in recovery after root, and I found the stock recovery again.
I assume this doesn't flash a custom recovery.

Just few questions: Will this root Optimus G Pro on KitKat only ?

I mean, if I didn't update and I were on 4.1.2, Could I use this root method to root my phone?

So if the answer at the previous question is a "yes" and since this root method is working on G pad and G2 too, Would it be possible to use this root method on G2 4.2.2 too ? Thanks.
Last edited by monsita; 3rd April 2014 at 10:03 AM.
5th April 2014, 12:43 AM   |  #9  
jarari2's Avatar
OP Senior Member
Flag Jeonju
Thanks Meter: 360
 
263 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by monsita

The Run.bat did not work for me because it kept saying adb.exe is not a command.
I solved opening a command window in the folder and following the run.bat commands manually.
worked perfectly



I rebooted in recovery after root, and I found the stock recovery again.
I assume this doesn't flash a custom recovery.

Just few questions: Will this root Optimus G Pro on KitKat only ?

I mean, if I didn't update and I were on 4.1.2, Could I use this root method to root my phone?

So if the answer at the previous question is a "yes" and since this root method is working on G pad and G2 too, Would it be possible to use this root method on G2 4.2.2 too ? Thanks.

Not sure about it, but both of them are possible, theoretically.
Any phone with system partition on /dev/.../msm_sdcc.1/... with stock recovery can use this tool.
The Following User Says Thank You to jarari2 For This Useful Post: [ View ]
5th April 2014, 05:13 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
115 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
good work but not see icon suppersu

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Android Development by ThreadRank