Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Samsung Galaxy Grand Duos Receives Early CM12 Port

Samsung Galaxy Grand is a dual-SIM phone with a 5 screen that was announced two years ago. … more

Google Adds New Features to Drive, Sheets, Slides and Docs

In the last few months, Google has been working very hard to adapt all its apps to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Enable ART in stock 4.4.2

OP vivebatu

22nd July 2014, 05:50 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 100
 
401 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
I have the e-980 running stock 4.4.2.

LG did not include the option of switching to ART in developer options for this ROM but has anybody tried this?
I checked and we do have the libart.so library in our system/lib folder

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2796996
22nd July 2014, 05:58 AM   |  #2  
skudo101's Avatar
Senior Member
Flag HCM city
Thanks Meter: 56
 
152 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by vivebatu

I have the e-980 running stock 4.4.2.

LG did not include the option of switching to ART in developer options for this ROM but has anybody tried this?
I checked and we do have the libart.so library in our system/lib folder

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2796996

it will work ok LG G Pro???
22nd July 2014, 06:34 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 100
 
401 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by skudo101

it will work ok LG G Pro???

I'm not sure mate, I have not tried it yet.
But given that we have the library and ART does not require anything else in particular , it should work.
I have come back to stock after many Roms so just did not want to mess up anything for now
22nd July 2014, 07:32 AM   |  #4  
hyperionx7's Avatar
Senior Member
渋谷
Thanks Meter: 97
 
113 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by vivebatu

I'm not sure mate, I have not tried it yet.
But given that we have the library and ART does not require anything else in particular , it should work.
I have come back to stock after many Roms so just did not want to mess up anything for now

it might be work but give some issues on some app
22nd July 2014, 09:32 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 100
 
401 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Need some brave tester here ..apps not working with ART will not work anyways, but there should be no problem with compatible apps
3rd August 2014, 04:59 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 100
 
401 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
I tested this method on my phone...uninstalled xposed, changed build.prop and rebooted...but the method does not work...runtime changes to dalvik on boot
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes