Post Reply

can" change font...

7th July 2014, 12:45 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag montreal
Thanks Meter: 12
 
134 posts
Join Date:Joined: May 2011
i"m on stock 4.4.2 on e980...and cant change my font (like going roboto) everything else is 100% working except the font....

on the menu there"s nothing like you can see on the pics, the fun size is ok...but the font type there"s nothing?? any idea? does i gonna have to re-install all the stock font with root explorer??


thanks....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-06-19-40-26.jpg
Views:	22
Size:	148.4 KB
ID:	2837001  
7th July 2014, 12:55 AM   |  #2  
OP Senior Member
Flag montreal
Thanks Meter: 12
 
134 posts
Join Date:Joined: May 2011
this what i get when going to system/font....it is ok?? the file seem to all .ttf
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-06-19-51-27[1].jpg
Views:	19
Size:	190.6 KB
ID:	2837007  
7th July 2014, 03:52 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag montreal
Thanks Meter: 12
 
134 posts
Join Date:Joined: May 2011
Well finally i ended up to flashed the complet rom.....so case solved....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank