FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

Disable stock voice command?

124 posts
Thanks Meter: 17
 
By mikelets456, Senior Member on 25th August 2014, 02:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
What is the stock voice command on the E980? I went through all defaults and Titanium back up and can't find it to freeze it or clear defaults. I want to use another voice command program VIA BLUETOOTH but I can not as long as the stock command is the default.
 
 
25th August 2014, 03:54 PM |#2  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 283
 
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

What is the stock voice command on the E980? I went through all defaults and Titanium back up and can't find it to freeze it or clear defaults. I want to use another voice command program VIA BLUETOOTH but I can not as long as the stock command is the default.

did youdelete the voice command file?
25th August 2014, 03:55 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by @SidDev

did youdelete the voice command file?

No. What's it called or specifically named?
25th August 2014, 05:35 PM |#4  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 283
 
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

No. What's it called or specifically named?

search for apk related to voice

press thanks if I helped you
The Following User Says Thank You to @SidDev For This Useful Post: [ View ]
25th August 2014, 07:16 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by @SidDev

search for apk related to voice

press thanks if I helped you

I went into Titanium back and "froze" Voice command 1.1.14.... I assume this is the stock voice command. I'm using "my moto speak" as it does BT voice, text, etc.
26th August 2014, 03:29 AM |#6  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 283
 
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

I went into Titanium back and "froze" Voice command 1.1.14.... I assume this is the stock voice command. I'm using "my moto speak" as it does BT voice, text, etc.

freezing won't solve the problem as when you reboot your phone it will again start working.
just make a backup and uninstall it and use your desired app.


press thanks if I helped you.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes