FORUMS

Battery Life Guide Helps You Get More out of Your Device

Battery life is a primary concern when it comes to smartphones these days, and … more

Vinsic Doosl FM Transmitter Review – Accessory Review

A lot of vehicles come with stereos featuring Bluetooth connectivity. This … more

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Disable stock voice command?

25th August 2014, 02:53 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
What is the stock voice command on the E980? I went through all defaults and Titanium back up and can't find it to freeze it or clear defaults. I want to use another voice command program VIA BLUETOOTH but I can not as long as the stock command is the default.
 
 
25th August 2014, 03:54 PM |#2  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 276
 
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

What is the stock voice command on the E980? I went through all defaults and Titanium back up and can't find it to freeze it or clear defaults. I want to use another voice command program VIA BLUETOOTH but I can not as long as the stock command is the default.

did youdelete the voice command file?
25th August 2014, 03:55 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by @SidDev

did youdelete the voice command file?

No. What's it called or specifically named?
25th August 2014, 05:35 PM |#4  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 276
 
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

No. What's it called or specifically named?

search for apk related to voice

press thanks if I helped you
The Following User Says Thank You to @SidDev For This Useful Post: [ View ]
25th August 2014, 07:16 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by @SidDev

search for apk related to voice

press thanks if I helped you

I went into Titanium back and "froze" Voice command 1.1.14.... I assume this is the stock voice command. I'm using "my moto speak" as it does BT voice, text, etc.
26th August 2014, 03:29 AM |#6  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 276
 
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

I went into Titanium back and "froze" Voice command 1.1.14.... I assume this is the stock voice command. I'm using "my moto speak" as it does BT voice, text, etc.

freezing won't solve the problem as when you reboot your phone it will again start working.
just make a backup and uninstall it and use your desired app.


press thanks if I helped you.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank