MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Disable stock voice command?

OP mikelets456

25th August 2014, 03:53 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
107 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
What is the stock voice command on the E980? I went through all defaults and Titanium back up and can't find it to freeze it or clear defaults. I want to use another voice command program VIA BLUETOOTH but I can not as long as the stock command is the default.
25th August 2014, 04:54 PM   |  #2  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 239
 
425 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

What is the stock voice command on the E980? I went through all defaults and Titanium back up and can't find it to freeze it or clear defaults. I want to use another voice command program VIA BLUETOOTH but I can not as long as the stock command is the default.

did youdelete the voice command file?
25th August 2014, 04:55 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
107 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by @SidDev

did youdelete the voice command file?

No. What's it called or specifically named?
25th August 2014, 06:35 PM   |  #4  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 239
 
425 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

No. What's it called or specifically named?

search for apk related to voice

press thanks if I helped you
The Following User Says Thank You to @SidDev For This Useful Post: [ View ]
25th August 2014, 08:16 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
107 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by @SidDev

search for apk related to voice

press thanks if I helped you

I went into Titanium back and "froze" Voice command 1.1.14.... I assume this is the stock voice command. I'm using "my moto speak" as it does BT voice, text, etc.
26th August 2014, 04:29 AM   |  #6  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 239
 
425 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by mikelets456

I went into Titanium back and "froze" Voice command 1.1.14.... I assume this is the stock voice command. I'm using "my moto speak" as it does BT voice, text, etc.

freezing won't solve the problem as when you reboot your phone it will again start working.
just make a backup and uninstall it and use your desired app.


press thanks if I helped you.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes