FORUMS

Android Pay Announced, Further Simplifies Mobile Pyments

The mobile payment space has heated up recently, with multiple companies like … more

Android M Adds Fingerprint Support

Along with other features, Android M has brought along Fingerprint Support to the OS.This comes in … more

Webview Update on Android M Dev Preview

Google has announced an update to the Webview implementations on the upcoming Android M … more

Android M Brings Granular Permission Controls

Google I/O 2015 is underway,  and Sundar Pichai opened the event with the usual … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

newest flashable at&t modem?

1st July 2014, 12:48 PM |#1  
fix-this!'s Avatar
OP Senior Member
Flag midwest
Thanks Meter: 464
 
More
Whats the newest modem and is there a flashable zip?
 
 
1st July 2014, 02:00 PM |#2  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,813
 
Donate to Me
More
Madmacks is the only one I'm pretty sure

2SHAYNEZ
1st July 2014, 03:39 PM |#3  
fix-this!'s Avatar
OP Senior Member
Flag midwest
Thanks Meter: 464
 
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Madmacks is the only one I'm pretty sure

2SHAYNEZ

I believe his is pretty outdated but thanks.
1st July 2014, 11:14 PM |#4  
machinistsWIP's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 408
 
More
ahem
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2524269

Sent from my LG-E980 using XDA Free mobile app
2nd July 2014, 03:08 AM |#5  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,813
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thathamiam

ahem
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2524269

Sent from my LG-E980 using XDA Free mobile app

Isn't that the stock kk modem ..

2SHAYNEZ
2nd July 2014, 11:28 PM |#6  
machinistsWIP's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 408
 
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Isn't that the stock kk modem ..

2SHAYNEZ

isn't that what you have after rooting and installing a custom ROM? I always have the same modem that I had on stock until I flash the BM one from madmack

Sent from my LG-E980 using XDA Free mobile app
3rd July 2014, 03:41 AM |#7  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,813
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thathamiam

isn't that what you have after rooting and installing a custom ROM? I always have the same modem that I had on stock until I flash the BM one from madmack

Sent from my LG-E980 using XDA Free mobile app

Hell I don't know dude..... I run madmacls no matter what unless I'm running stock

2SHAYNEZ
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
3rd July 2014, 04:43 AM |#8  
machinistsWIP's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 408
 
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Hell I don't know dude..... I run madmacls no matter what unless I'm running stock

2SHAYNEZ

as far as I know, none of the custom ROMs for our phone change the modem, so unless you flash something else, you are using the stock one. and I believe the modem in question came with the "value pack" update that we got last year

correction: i recently started from scratch with stock and then flashed cyanogenmod. baseband went from APQ to CM, so it looks like it does change. i'm pretty sure that it didn't use to though. i swear i was running some sort of aosp rom with the APQ modem many moons ago..

Sent from my LG-E980 using XDA Free mobile app
Last edited by machinistsWIP; 5th July 2014 at 08:47 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank