Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,035 Members 41,743 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Issues with my G Pro

Tip us?
 
oVeRdOsE.
Old
#11  
oVeRdOsE.'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 433
Join Date: Sep 2011
Location: MTL
Since day one I had this , well..., phone, I had signal drops to-noservices.
AT&T and rogers, I barely use this phone, since I had it, only problems.
 
JCred
Old
#12  
JCred's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 134
Join Date: Sep 2011
To double-down on what Shayne said, wipe SYSTEM as well, when jumping between AOSP/LG sources or JB and KK. Have you altered preferred network or APN at all? Leaving the defaults delivers the best stability if you're on AT&T. Finally, if you click settings--> mobile data --> menu, there are background data/auto-sync data options buried in there.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
 
blazin876
Old
(Last edited by blazin876; 30th August 2014 at 03:18 PM.)
#13  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2013
Location: Kingston
Quote:
Originally Posted by JCred View Post
To double-down on what Shayne said, wipe SYSTEM as well, when jumping between AOSP/LG sources or JB and KK. Have you altered preferred network or APN at all? Leaving the defaults delivers the best stability if you're on AT&T. Finally, if you click settings--> mobile data --> menu, there are background data/auto-sync data options buried in there.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ok, Thanks for the tips, I just flashed the most recent CM11 release using all the directions I got here so hopefully it works. I'm in Jamaica and so I dont have access to AT&T lol. CM11 gives perfect stability as it relates to mobile network tho...

[EDIT] I still get random reboots, apparently less frequent tho
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes