Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Optimus G (e977) problem - HELP ME!!!

OP Zeinbort

29th July 2014, 12:08 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Hi guys

I'm totally new here. So, if I'm in a wrong section please let me know.
At first - This DUMB here, won't made a backup. So I'm f**ked
I have a E977 phone and tried to flash a rom (bootloader unlocked and recovery ok.), but something went wrong... and when I try to boot, appears the LG logo and a black screen... that's all. But I can notice that the phone is on that the rear was getting hot and the battery decreasing (I can notice that when I plug in the charger).
And when I put in the charger, appears the battery charging and then this screen in attachment

Can you guys help me? Please

Oh, almost forgot: I'm brazilian, so my english is really BAD. If you won't understand something, tell me.
Attached Images
File Type: jpg 10576363_10201379250483528_1151230125_n.jpg - [Click for QR Code] (131.8 KB, 18 views)
29th July 2014, 12:36 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 231
 
682 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by Zeinbort

Hi guys

I'm totally new here. So, if I'm in a wrong section please let me know.
At first - This DUMB here, won't made a backup. So I'm f**ked
I have a E977 phone and tried to flash a rom (bootloader unlocked and recovery ok.), but something went wrong... and when I try to boot, appears the LG logo and a black screen... that's all. But I can notice that the phone is on that the rear was getting hot and the battery decreasing (I can notice that when I plug in the charger).
And when I put in the charger, appears the battery charging and then this screen in attachment

Can you guys help me? Please

Oh, almost forgot: I'm brazilian, so my english is really BAD. If you won't understand something, tell me.

I can't see the pic because I am at work and it is blocked, but what cell provider is it from? I can't find E977 anywhere. I found e975 but they're not the same. There are a ton of brick fixes around that flash a recovery and let you flash a new ROM.

2 main questions I have that might matter to me.

1) What recovery do you have installed?

2) What ROM did you flash?


From what I read, the e977 is the same as the e975 with a different LTE band, so you might be able to use the info from the e975 and then flash the correct modem on yours.

Read this:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2249500

Read it all, there's a lot but I am sure someone with an e977 has had the same issue.
The Following User Says Thank You to dopy25 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes