Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,192 Members 37,843 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Can't call or text after flashing CM10 to LG L5 E610v

Tip us?
 
JustRamon
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2014
Question [Q] Can't call or text after flashing CM10 to LG L5 E610v

Hey guys!

Yesterday I flashed Cyanogenmod v10 and Gapps for CMv10 to my LG L5 E610v.
Cyanogenmod and Gapps is installed, but I cant call or text
I don't know what went wrong
I have made a Nandroid Backup so it is no problem to restore the stock rom
But i like Cyanogenmod

Can sombody help me?

- JustRamon

Ps: I have a screenshot of my Status settings but i cant post it
 
struart
Old
#2  
struart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 293
Join Date: Oct 2012
Do you have correct baseband?
For CM10 it must be v10.
 
JustRamon
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2014
Default Official Rom for my device

Quote:
Originally Posted by struart View Post
Do you have correct baseband?
For CM10 it must be v10.
The rom is downloaded from the official Cyanogenmod Download site and is made for the LG L5 e610.
So... Why would it have the wrong baseband?

- JustRamon
 
struart
Old
#4  
struart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 293
Join Date: Oct 2012
Baseband is not part of ROM.
Just check in phone info what baseband u have.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
 
JustRamon
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by struart View Post
Baseband is not part of ROM.
Just check in phone info what baseband u have.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
I'm restoring my phone to stock rom now.
Then I will check my baseband.
 
JustRamon
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2014
Question Baseband

Quote:
Originally Posted by struart View Post
Baseband is not part of ROM.
Just check in phone info what baseband u have.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
BasebandVersion = MSM7225A-1-AA
So not a v10 or somthing like that.
Im
 
struart
Old
#7  
struart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 293
Join Date: Oct 2012
OK i ask other question.

Your stock rom is 4.0.3 or 4.1.2?
Other way is check Software version in phone info
 
JustRamon
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by struart View Post
OK i ask other question.

Your stock rom is 4.0.3 or 4.1.2?
Other way is check Software version in phone info
My stock rom is 4.1.2
 
struart
Old
#9  
struart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 293
Join Date: Oct 2012
So you have v20 baseband.
4.0.3 ICS = v10
4.1.2 JB = v20
CM10 need v10 baseband
CM10.1, 10.2, 11 need v20.

So if u want CM10 download v10 baseband and flash it in CWM just like ROM then CM10 will work
I would tell you to flash CM10.1 is much better and battery life is awesome and you dont need to change baseband because 10.1 work on v20.
 
JustRamon
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by struart View Post
So you have v20 baseband.
4.0.3 ICS = v10
4.1.2 JB = v20
CM10 need v10 baseband
CM10.1, 10.2, 11 need v20.

So if u want CM10 download v10 baseband and flash it in CWM just like ROM then CM10 will work
I would tell you to flash CM10.1 is much better and battery life is awesome and you dont need to change baseband because 10.1 work on v20.
Thank you so much!
I'm going to flash your unofficial version

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes