FORUMS

[Q] Blue LED permanently on after boot (I9505)

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By OmoA, Junior Member on 5th September 2014, 02:19 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi there,

today I flashed the PAC-man 4.4.4.RC-1/BlackPowerEdition-NG-Rom (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2400387) and I really like it!
The problem is that when I boot my system up, the blue LED is always on... until it plug the device to my computer or charger (actually when the LED is activated somehow). Whats wrong? Is it the bootloader (I9505XXUGNG2)? I flashed it before I tried the Wanamlite V3 Rom.

Everything is working very fine, except this.

I would love to get an answer, I really like this rom!

Greetings
Omoa
 
 
5th September 2014, 09:07 PM |#2  
Nick0703's Avatar
Senior Member
Flag ?
Thanks Meter: 2,317
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by OmoA

Hi there,

today I flashed the PAC-man 4.4.4.RC-1/BlackPowerEdition-NG-Rom (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2400387) and I really like it!
The problem is that when I boot my system up, the blue LED is always on... until it plug the device to my computer or charger (actually when the LED is activated somehow). Whats wrong? Is it the bootloader (I9505XXUGNG2)? I flashed it before I tried the Wanamlite V3 Rom.

Everything is working very fine, except this.

I would love to get an answer, I really like this rom!

Greetings
Omoa

We don't support that version. Ask your maintainer for help.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes