Post Reply

[Q] [q] pac rom blame the screen issue:

OP Arqish

9th August 2014, 02:53 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
I have an issue of crashing when i play games like deadtrigger2,the crash screen says "Unfortunately the application has stop.Blame the split screen".can you instruct me how to resolve this issue?i am using experia ray kitkat custom pac-rom(stable).thank you in advance sir.
11th August 2014, 04:16 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 1,889
 
1,071 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Arqish

I have an issue of crashing when i play games like deadtrigger2,the crash screen says "Unfortunately the application has stop.Blame the split screen".can you instruct me how to resolve this issue?i am using experia ray kitkat custom pac-rom(stable).thank you in advance sir.

One of the cutesy things PAC does is blame every problem on something related to the old PAC-man game (I had to ask the team myself). So the FC refers to the split screen on the old PAC-man arcade game. It's not in the latest builds. Can't help you on the actual problem.
21st August 2014, 05:01 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 221
 
523 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by shumash

One of the cutesy things PAC does is blame every problem on something related to the old PAC-man game (I had to ask the team myself). So the FC refers to the split screen on the old PAC-man arcade game. It's not in the latest builds. Can't help you on the actual problem.

Hey shumash, unfortunately seeing apps quit (netflix on boot) with July 7. I'm going to dirty flash to Aug 12th and see if that stops the crashes. At first I thought it was caused by my xFloatingWindow mod from xposed! I lolled.
21st August 2014, 01:21 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 1,889
 
1,071 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BuffMcBigHuge

Hey shumash, unfortunately seeing apps quit (netflix on boot) with July 7. I'm going to dirty flash to Aug 12th and see if that stops the crashes. At first I thought it was caused by my xFloatingWindow mod from xposed! I lolled.

Don't dirty flash. I speak from experience, it really screws things up, to the point that only a complete TPToolbox cleanup fixed it. Suck it up, clear the caches, flash, and you'll find most everything works.
24th August 2014, 07:29 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 221
 
523 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by shumash

Don't dirty flash. I speak from experience, it really screws things up, to the point that only a complete TPToolbox cleanup fixed it. Suck it up, clear the caches, flash, and you'll find most everything works.

Surprisingly, the Aug 12 dirty flash fixed many issues I had. However, the SOD happens quite frequently. On the next PAC build, I will clean flash and post my results. Thanks for the hard work!
25th August 2014, 03:58 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 1,889
 
1,071 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BuffMcBigHuge

Surprisingly, the Aug 12 dirty flash fixed many issues I had. However, the SOD happens quite frequently. On the next PAC build, I will clean flash and post my results. Thanks for the hard work!

Search the TP forum threads, including mine. Lot's of info concerning SOD's.
The Following User Says Thank You to shumash For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes