Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Voicemail Crashing

OP tryanDLS

19th June 2014, 11:32 PM   |  #1  
OP Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 5
 
40 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Running nightlies on Sprint GS4. Been happening on multiple nightlies going back for some time. Currently running 6/18 Nightly

Voicemail crashes every time I try to open it with the 'Blame Split Screen' message. Cleared data and forced stopped. When I started again I got the 9016 text saying vm successfully provisioned, but it still crashes. Sometimes it says up long enough for me to see the message about verifying your account

Calls are going to VM and I get the //ANDROID text when a VM is left.

Doesn't seem to matter whether WiFi or hotspot are off/on.
9th July 2014, 09:35 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 11
 
62 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by tryanDLS

Running nightlies on Sprint GS4. Been happening on multiple nightlies going back for some time. Currently running 6/18 Nightly

Voicemail crashes every time I try to open it with the 'Blame Split Screen' message. Cleared data and forced stopped. When I started again I got the 9016 text saying vm successfully provisioned, but it still crashes. Sometimes it says up long enough for me to see the message about verifying your account

Calls are going to VM and I get the //ANDROID text when a VM is left.

Doesn't seem to matter whether WiFi or hotspot are off/on.

Have you wiped cache and dalvik cache? If that doesn't work try a factory reset. But remember to bakup things if you need.

Hit thanks if i helped
14th July 2014, 05:29 PM   |  #3  
OP Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 5
 
40 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by vinc10

Have you wiped cache and dalvik cache? If that doesn't work try a factory reset. But remember to bakup things if you need.

Hit thanks if i helped

Always wipe cache & dalvik when flashing nitelies - doesn't fix the problem.
This weekend I went all the way and factory reset and flashed new nightly and 4.4 Gapps - still broken
14th July 2014, 05:40 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 11
 
62 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by tryanDLS

Always wipe cache & dalvik when flashing nitelies - doesn't fix the problem.
This weekend I went all the way and factory reset and flashed new nightly and 4.4 Gapps - still broken

Try different gapps

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes