FORUMS

Nexus 7 2013 wifi, No MTP on PA 4.43

128 posts
Thanks Meter: 18
 
By littleromeo, Senior Member on 17th July 2014, 07:39 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
The device won't show up in "my computer" on windows 8.1. USB debugging was enabled too. Tried on 2 different PCs.The device is getting charged though.
Also, the developer options are missing from settings menu, it is shown only when the usb cable is connected.
I'm new to PA, sorry if I'm missing something obvious.

Thanks
 
 
17th July 2014, 01:33 PM |#2  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,799
 
Donate to Me
More
Fix your drivers.

As for the developer menu, you have to enable it from the about device menu. Tap on build info 7 times

#stayparanoid
17th July 2014, 03:50 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by Pirateghost

Fix your drivers.

As for the developer menu, you have to enable it from the about device menu. Tap on build info 7 times

#stayparanoid

hello, thanks for the reply, got the developer menu.But the MTP was working fine on stock before I switched to PA. I have installed the google USB driver by the way.

Edit: I finally got this.
All I had to do was go to storage under settings---->USB connection----> enable MTP. I don't know why the stock rom never had me do this.
Last edited by littleromeo; 17th July 2014 at 03:53 PM.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes