Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,607 Members 52,731 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Am I crazy? I didn't flash gapps, yet here they are!

Tip us?
 
hawkshot
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jul 2012
Default [Q] Am I crazy? I didn't flash gapps, yet here they are!

I've got a Galaxy Nexus GSM. Downloaded ROM via AFH through paranoidandroid.co. Wiped data, cache, and dalvik cache.

I flashed in 4.41 Final without gapps. I don't think it asked for my Google account info at first boot, but gmail, hangouts, play store, etc. were in the drawer.

Can someone verify?
 
pianistaPL
Old
#2  
pianistaPL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 612
Posts: 1,048
Join Date: Feb 2012
Location: Poznań - Poland
Quote:
Originally Posted by hawkshot View Post
I've got a Galaxy Nexus GSM. Downloaded ROM via AFH through paranoidandroid.co. Wiped data, cache, and dalvik cache.

I flashed in 4.41 Final without gapps. I don't think it asked for my Google account info at first boot, but gmail, hangouts, play store, etc. were in the drawer.

Can someone verify?
Did you have Gapps before install PA for example from previous ROM? If you didn't wipe system, your previous Gapps weren't removed.
SAMSUNG GALAXY NEXUS powered by

[ParanoidAndroid 4.4 f2fs version]
+
[DirtyV-UR SuperRAM]
+
[CPU: 384MHz-1400MHz | Hyper governor, Zen I/O sheduler, DynFSync off, C.A.B off]
=
CLEAN, FAST, SMOOTH EXPERIENCE
 
Pirateghost
Old
#3  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 6317
Posts: 10,090
Join Date: Jul 2010

 
DONATE TO ME
We don't host the ROM on AFH... What's hosted on AFH is the gapps

#stayparanoid
 
MyDarkThrone
Old
#4  
MyDarkThrone's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 48
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by pianistaPL View Post
Did you have Gapps before install PA for example from previous ROM? If you didn't wipe system, your previous Gapps weren't removed.
Dirty flashing?
 
Abhiram Shibu
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2013
Location: Kollam
Exclamation Assistance for gapps

Reboot to recovery

Do a BACKUP!

Format system partition, Data , cache.

Do a install of your rom.

If gapps is not fount download it (The latest version and specifically for your android version)

Install the zip if necessary

Check if the problem is solved
 
Curiousn00b
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 570
Posts: 2,008
Join Date: Dec 2011
Location: Philly
You didn't wipe the system partition from whatever ROM your coming from, which in my guess means they're still in the /app or /priv-app folder.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes