Post Reply

[Q] Am I crazy? I didn't flash gapps, yet here they are!

OP hawkshot

2nd July 2014, 07:57 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
I've got a Galaxy Nexus GSM. Downloaded ROM via AFH through paranoidandroid.co. Wiped data, cache, and dalvik cache.

I flashed in 4.41 Final without gapps. I don't think it asked for my Google account info at first boot, but gmail, hangouts, play store, etc. were in the drawer.

Can someone verify?
2nd July 2014, 04:17 PM   |  #2  
pianistaPL's Avatar
Senior Member
Flag Poznań - Poland
Thanks Meter: 762
 
1,288 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by hawkshot

I've got a Galaxy Nexus GSM. Downloaded ROM via AFH through paranoidandroid.co. Wiped data, cache, and dalvik cache.

I flashed in 4.41 Final without gapps. I don't think it asked for my Google account info at first boot, but gmail, hangouts, play store, etc. were in the drawer.

Can someone verify?

Did you have Gapps before install PA for example from previous ROM? If you didn't wipe system, your previous Gapps weren't removed.
2nd July 2014, 05:27 PM   |  #3  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 7,893
 
10,869 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
We don't host the ROM on AFH... What's hosted on AFH is the gapps

#stayparanoid
3rd July 2014, 09:28 PM   |  #4  
MyDarkThrone's Avatar
Member
Thanks Meter: 33
 
95 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by pianistaPL

Did you have Gapps before install PA for example from previous ROM? If you didn't wipe system, your previous Gapps weren't removed.

Dirty flashing?
5th July 2014, 07:32 AM   |  #5  
Junior Member
Flag Kollam
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Exclamation Assistance for gapps
Reboot to recovery

Do a BACKUP!

Format system partition, Data , cache.

Do a install of your rom.

If gapps is not fount download it (The latest version and specifically for your android version)

Install the zip if necessary

Check if the problem is solved
8th July 2014, 05:32 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Philly
Thanks Meter: 621
 
2,164 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
You didn't wipe the system partition from whatever ROM your coming from, which in my guess means they're still in the /app or /priv-app folder.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes