Post Reply

[Q] OPPO FInd 7 x0977

17th August 2014, 04:44 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Hi,
i just have a question. I flashed the PA oppo find 7 rom on phone. all is working fine.
the only small error is when ever i restart the phone i get the attached error. any idea what is causing it?
Attached Images
File Type: jpg Screenshot_2014-08-17-05-47-36-2.jpg - [Click for QR Code] (47.4 KB, 41 views)
21st August 2014, 10:59 PM   |  #2  
sebZ128's Avatar
Member
Flag NR, RLP
Thanks Meter: 6
 
37 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Got this on the Find 7a with 4.45. Error also occurs after clean flash with latest gapps. I think it started with 4.45 didn't remember this happening on 4.44
.
22nd August 2014, 01:33 AM   |  #3  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 7,553
 
10,674 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Flash a different gapps?

#stayparanoid
22nd August 2014, 06:49 AM   |  #4  
sebZ128's Avatar
Member
Flag NR, RLP
Thanks Meter: 6
 
37 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Always used micro modular gapps as recommended for the find7a. Which gapps should we try in your opinion?
22nd August 2014, 01:34 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Smile gapps
i tried other gapps as well, but still having the same problem.
maybe i will try to flash rom from other source.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Paranoid Android Q&A by ThreadRank