The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Request] Port Xolo Q1200 Rom

OP Raj Rohit

2nd September 2014, 04:28 PM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 54
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
here you go.
https://drive.google.com/folderview?...W8&usp=sharing

boot.img

remember the stock rom is JB.

I ported it.
it is annoying. it is fast but .. not something I liked. the bloody thing is huge
The Following User Says Thank You to maxritz For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 05:54 PM   |  #12  
andro2master's Avatar
Member
Flag Navi Mumbai
Thanks Meter: 20
 
71 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Screenshots showing only 1Sim signal icon. Is it ported or actual Q1200 screenshots.
6th September 2014, 07:39 AM   |  #13  
Raj Rohit's Avatar
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 28
 
72 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Thanks @maxritz for the file...
13th September 2014, 04:47 PM   |  #14  
Member
Thanks Meter: 54
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
I got only one sim in the phone. SO only 1 is seen,
15th September 2014, 08:03 PM   |  #15  
Raj Rohit's Avatar
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 28
 
72 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by maxritz

I got only one sim in the phone. SO only 1 is seen,

Have u ported???
16th September 2014, 10:14 PM   |  #16  
Reconfigured's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 46
 
190 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
hey guys... i need to convert my backed up rom into flashable zip and also make it flashable via sptools... i mean two different roms of same version one flashable zip via recovery and other using sptools..

till now ive backed up my rom used MTKdroid tools made proper backup but it is missing system.img (Android), Cache, USRDATA, and preloader in case of preloader ill get it from shared roms on this pages

so if there is any kitchens for our device please share it here so that i can add busybox symlinks SU deodex and remove unwanted apps
also pack it to flash via recovery

please help
25th September 2014, 04:38 PM   |  #17  
Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 12
 
69 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Info 2 Beta Kikat update zip
Quote:
Originally Posted by andro2master

Hay I m attempting for it.
I have stock 4.2.2 ROM sptool flash able zip. Can anyone give Recovery flashable zip 4.4.2 Xolo Q1200 source. Right now testing sptool flashable port.

Tried friends...boot failed..!
Needs more expertise..Seniors please help.

http://xolo.in/sites/default/files/Q1200/update.zip

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

Hi friends, I have a Q1200. The beta Kitkat update is available now on the product page. I downloaded and tried to update.
The update process goes on for few seconds nad then shows error. I don't know why.. Can someone help me friends...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes