Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Sound Issues

OP juzzy16

10th July 2014, 02:45 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
50 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Hi. I am running GamerzRom on my Captivate:

-Android 4.2.2
-Baseband - I9000UGKG3
-Kernal - 3.0.83-ga921f81, Build02@cyanogenmod#1
- Cyanogenmod version - 10.1 - captivatemtd

I am having problems with the sound, where sometimes it will stop working all together. It takes a few restarts for it to start working again. Any idea what the problem is?

Thanks!
10th July 2014, 03:31 PM   |  #2  
BWolf56's Avatar
Recognized Contributor
Flag Outaouais
Thanks Meter: 1,706
 
3,891 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by juzzy16

Hi. I am running GamerzRom on my Captivate:

-Android 4.2.2
-Baseband - I9000UGKG3
-Kernal - 3.0.83-ga921f81, Build02@cyanogenmod#1
- Cyanogenmod version - 10.1 - captivatemtd

I am having problems with the sound, where sometimes it will stop working all together. It takes a few restarts for it to start working again. Any idea what the problem is?

Thanks!

Did you clean flash it?

Also could be an hardware issue (Cappy is known for that), where the speaker needs to be manually pushed back in place.
The Following 2 Users Say Thank You to BWolf56 For This Useful Post: [ View ]
10th July 2014, 07:25 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
50 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by BWolf56

Did you clean flash it?

Also could be an hardware issue (Cappy is known for that), where the speaker needs to be manually pushed back in place.

What do you mean by clean flash? I had the cappy on stock firmware, rooted with CWM. Then flashed Gamerzrom through recovery. I looked at the speaker and it seems to be pretty solid. Doesnt move about at all. I find it weird that it works sometimes and others not. Any other ideas?
10th July 2014, 07:30 PM   |  #4  
BWolf56's Avatar
Recognized Contributor
Flag Outaouais
Thanks Meter: 1,706
 
3,891 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by juzzy16

What do you mean by clean flash? I had the cappy on stock firmware, rooted with CWM. Then flashed Gamerzrom through recovery. I looked at the speaker and it seems to be pretty solid. Doesnt move about at all. I find it weird that it works sometimes and others not. Any other ideas?

Clean flash means factory reset, clear cache and dalvik.

I'm not exactly sure what is causing the issue but perhaps re-flashing (after a backup) will solve it.
The Following User Says Thank You to BWolf56 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes