FORUMS

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more

LG G4 XDA Forum Opened

LG’s latest & greatest is just a few hours away from launching, and with so many power users that are … more

Android Wear Close to Running on Samsung Gear 2

Android is an OS that can sometimes be ported to run on devices not designed to … more

The Curious Case Of The Flash Sale

What do the horses in the Xiaomi stable, notably the Mi 3, Mi 4, Redmi 1S, Redmi 2 & Redmi Note … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] stuck on cm loop logo / please help me

23rd August 2014, 04:26 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello everyone
i have htc Sensation XL , last night ,for the first time , i tried to install custom rom in my device
i followed this post for unlock my device and install the custom recovery
i unlocked my device and installed custom recovery(TWRP)
everything looked ok
i downloaded the custom rom from this post and copy to internal hard

i rebooted into recovery mode and installed the custom recovery
but when installation finished and rebooted , the phone Stuck in cyanogenmod logo
i tried to install custom rom again , but still same problem appeared
and now , i don't know what i can to do????
 
 
23rd August 2014, 04:36 PM |#2  
JustPlayingHard's Avatar
Senior Member
Flag Coventry
Thanks Meter: 312
 
More
Quote:
Originally Posted by mr.saber

hello everyone
i have htc Sensation XL , last night ,for the first time , i tried to install custom rom in my device
i followed this post for unlock my device and install the custom recovery
i unlocked my device and installed custom recovery(TWRP)
everything looked ok
i downloaded the custom rom from this post and copy to internal hard

i rebooted into recovery mode and installed the custom recovery
but when installation finished and rebooted , the phone Stuck in cyanogenmod logo
i tried to install custom rom again , but still same problem appeared
and now , i don't know what i can to do????

Which version kind sir. Is it V17. If it is. Have a try at mine ROM (Lightning Speed) and see if that boots up. Can you provide me a Logcat please? i am the only DEV here
The Following User Says Thank You to JustPlayingHard For This Useful Post: [ View ]
23rd August 2014, 06:01 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard

Which version kind sir. Is it V17. If it is. Have a try at mine ROM (Lightning Speed) and see if that boots up. Can you provide me a Logcat please? i am the only DEV here

Thank you for your quick reply
yes ,it is v17.
1- for trying your ROM ، i must transfer your rom into my device and my device don't have memory slot and i dont know how i can transfer your rom into my device for installing
i can only go to fastmode and recovery mode

i think there is way for transfer and installing a Rom from computer to phone using adb sideload in recovery mod , but i dont know how

2 - follow this post for Logcat
this is what i do in cmd
E:\adb-fastboot>
E:\adb-fastboot>fastboot erase system -w
erasing 'system'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.006s

E:\adb-fastboot>astboot erase userdata
'astboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

E:\adb-fastboot>fastboot erase userdata
erasing 'userdata'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.006s

E:\adb-fastboot>fastboot erase cache
erasing 'cache'...
OKAY [ 0.116s]
finished. total time: 0.117s

E:\adb-fastboot>adb logcat > d:/s.txt
E:\adb-fastboot>
E:\adb-fastboot>fastboot erase system -w
erasing 'system'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.006s

E:\adb-fastboot>astboot erase userdata
'astboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

E:\adb-fastboot>fastboot erase userdata
erasing 'userdata'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.006s

E:\adb-fastboot>fastboot erase cache
erasing 'cache'...
OKAY [ 0.116s]
finished. total time: 0.117s

E:\adb-fastboot>adb logcat > d:/s.txt


and in s.txt
only one line appeared
/sbin/sh: exec: line 1: logcat: not found
23rd August 2014, 07:19 PM |#4  
JustPlayingHard's Avatar
Senior Member
Flag Coventry
Thanks Meter: 312
 
More
What recovery do you use? Cwm or twrp
23rd August 2014, 07:43 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard

What recovery do you use? Cwm or twrp

TWRP
23rd August 2014, 08:58 PM |#6  
JustPlayingHard's Avatar
Senior Member
Flag Coventry
Thanks Meter: 312
 
More
Quote:
Originally Posted by mr.saber

TWRP

OK mount USB into computer and copy there.

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

Quote:
Originally Posted by mr.saber

TWRP

OK mount USB into computer and copy there. -
24th August 2014, 01:14 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard

OK mount USB into computer and copy there.

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------


OK mount USB into computer and copy there. -

ok . i thought ,i can't connect the phone to computer in recovery mod
so anyway ، i downloaded your rom and transfered to my phone , wipe data and cache and installed the rom but same problem appeared
i think i must do the S-OFF because the device still is S-ON
i trying to do S-OFF with XLMultiTool.v2.1 but not working
and i dont know what to do
Last edited by mr.saber; 24th August 2014 at 01:26 AM.
7th September 2014, 02:36 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Thumbs up easy as breathe..
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard

Which version kind sir. Is it V17. If it is. Have a try at mine ROM (Lightning Speed) and see if that boots up. Can you provide me a Logcat please? i am the only DEV here


jst install custom os and do wipe dalvic cache.
if above suggestion don't help then do factory reset after installing OS from recovery.
easy.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes