Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,750 Members 43,575 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] stuck on cm loop logo / please help me

Tip us?
 
mr.saber
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2014
Question [Q] stuck on cm loop logo / please help me

hello everyone
i have htc Sensation XL , last night ,for the first time , i tried to install custom rom in my device
i followed this post for unlock my device and install the custom recovery
i unlocked my device and installed custom recovery(TWRP)
everything looked ok
i downloaded the custom rom from this post and copy to internal hard

i rebooted into recovery mode and installed the custom recovery
but when installation finished and rebooted , the phone Stuck in cyanogenmod logo
i tried to install custom rom again , but still same problem appeared
and now , i don't know what i can to do????
 
JustPlayingHard
Old
#2  
JustPlayingHard's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 256
Posts: 743
Join Date: Jul 2013
Location: Coventry
Quote:
Originally Posted by mr.saber View Post
hello everyone
i have htc Sensation XL , last night ,for the first time , i tried to install custom rom in my device
i followed this post for unlock my device and install the custom recovery
i unlocked my device and installed custom recovery(TWRP)
everything looked ok
i downloaded the custom rom from this post and copy to internal hard

i rebooted into recovery mode and installed the custom recovery
but when installation finished and rebooted , the phone Stuck in cyanogenmod logo
i tried to install custom rom again , but still same problem appeared
and now , i don't know what i can to do????
Which version kind sir. Is it V17. If it is. Have a try at mine ROM (Lightning Speed) and see if that boots up. Can you provide me a Logcat please? i am the only DEV here


[ My Devices ]

 
Some Cheap Phone -> HTC Desire HD -> HTC Sensation XL -> Sony Xperia Z -> Sony Xperia Z1



[ My Work ]


 
Lightning Speed - HTC Sensation XL
The Following User Says Thank You to JustPlayingHard For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mr.saber
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard View Post
Which version kind sir. Is it V17. If it is. Have a try at mine ROM (Lightning Speed) and see if that boots up. Can you provide me a Logcat please? i am the only DEV here
Thank you for your quick reply
yes ,it is v17.
1- for trying your ROM ، i must transfer your rom into my device and my device don't have memory slot and i dont know how i can transfer your rom into my device for installing
i can only go to fastmode and recovery mode

i think there is way for transfer and installing a Rom from computer to phone using adb sideload in recovery mod , but i dont know how

2 - follow this post for Logcat
this is what i do in cmd
E:\adb-fastboot>
E:\adb-fastboot>fastboot erase system -w
erasing 'system'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.006s

E:\adb-fastboot>astboot erase userdata
'astboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

E:\adb-fastboot>fastboot erase userdata
erasing 'userdata'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.006s

E:\adb-fastboot>fastboot erase cache
erasing 'cache'...
OKAY [ 0.116s]
finished. total time: 0.117s

E:\adb-fastboot>adb logcat > d:/s.txt
E:\adb-fastboot>
E:\adb-fastboot>fastboot erase system -w
erasing 'system'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.006s

E:\adb-fastboot>astboot erase userdata
'astboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

E:\adb-fastboot>fastboot erase userdata
erasing 'userdata'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.006s

E:\adb-fastboot>fastboot erase cache
erasing 'cache'...
OKAY [ 0.116s]
finished. total time: 0.117s

E:\adb-fastboot>adb logcat > d:/s.txt


and in s.txt
only one line appeared
/sbin/sh: exec: line 1: logcat: not found
 
JustPlayingHard
Old
#4  
JustPlayingHard's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 256
Posts: 743
Join Date: Jul 2013
Location: Coventry
What recovery do you use? Cwm or twrp


[ My Devices ]

 
Some Cheap Phone -> HTC Desire HD -> HTC Sensation XL -> Sony Xperia Z -> Sony Xperia Z1



[ My Work ]


 
Lightning Speed - HTC Sensation XL
 
mr.saber
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard View Post
What recovery do you use? Cwm or twrp
TWRP
 
JustPlayingHard
Old
#6  
JustPlayingHard's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 256
Posts: 743
Join Date: Jul 2013
Location: Coventry
Quote:
Originally Posted by mr.saber View Post
TWRP
OK mount USB into computer and copy there.

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

Quote:
Originally Posted by mr.saber View Post
TWRP
OK mount USB into computer and copy there. -


[ My Devices ]

 
Some Cheap Phone -> HTC Desire HD -> HTC Sensation XL -> Sony Xperia Z -> Sony Xperia Z1



[ My Work ]


 
Lightning Speed - HTC Sensation XL
 
mr.saber
Old
(Last edited by mr.saber; 24th August 2014 at 01:26 AM.)
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard View Post
OK mount USB into computer and copy there.

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------


OK mount USB into computer and copy there. -
ok . i thought ,i can't connect the phone to computer in recovery mod
so anyway ، i downloaded your rom and transfered to my phone , wipe data and cache and installed the rom but same problem appeared
i think i must do the S-OFF because the device still is S-ON
i trying to do S-OFF with XLMultiTool.v2.1 but not working
and i dont know what to do
 
nirmalviper
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Sep 2014
Thumbs up easy as breathe..

Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard View Post
Which version kind sir. Is it V17. If it is. Have a try at mine ROM (Lightning Speed) and see if that boots up. Can you provide me a Logcat please? i am the only DEV here

jst install custom os and do wipe dalvic cache.
if above suggestion don't help then do factory reset after installing OS from recovery.
easy.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


And the Winners in the XDA Pebble Development Challenge Are…

Almost two months ago, we set out with Pebble to findthree amazing … more

MediaTek Releases Full Kernel Source for First Android One Devices

Those who might have thought that MediaTek wouldnever release working … more

Submitting a Patch to Gerrit – Featuring XplodWild – XDA Developer TV

Not every developer specializes in every area of … more

Learn How to Make a Live Wallpaper all by Yourself

Stillimages can bebeautiful, but some of you prefer to see animations on your screens. … more