Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,687 Members 41,111 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Dolphin and UC Browser not working?

Tip us?
 
spacev
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 52
Join Date: Apr 2011
Unhappy [Q] Dolphin and UC Browser not working?

Hi, can anyone confirm that Dolphin and UC Browser are not working? The apps run but they dont render any web pages. When I check the thumbnail view of currently open tabs though, I can see the page rendered ok.

I already tried uninstalling and reinstalling, jetpack etc... only white/blank pages.

Also, did anyone manage to get flash to run. I would really like to watch some flash video streams.

Thx, Marc
 
xjeternity
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 8
Join Date: Feb 2012
You should provide more information to the Dolphin and UC team to try to figure out this issue.
By the way, i just update to Dolphin Browser V11.2.3.beta . The new UI is beautiful.You should have a try.
 
spacev
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 52
Join Date: Apr 2011
I updated to the Dolphin Beta as well, UI looks nice but I still dont see any web pages, no google... none.

What other info can I give them?

So, you did not really confirm my problem but it sounds like your Dolphin works great on you Shield Tablet, yes?
What about Flash?

Oh, and sorry @moderator, I know this thread should be in Q&A!
 
myv6mustang
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 324
Join Date: Jun 2007
Turn off jetpack in dolphin to get webpages
The Following 2 Users Say Thank You to myv6mustang For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
spacev
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 52
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by myv6mustang View Post
Turn off jetpack in dolphin to get webpages
Thanks! It works, yeah!!! Did turn off jetpack with the old version and it did not help but works with the beta.
 
weberknecht8
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by spacev View Post
Thanks! It works, yeah!!! Did turn off jetpack with the old version and it did not help but works with the beta.
I had the same problem. But if i turn off Jetpack, flash is not working anymore. Is there a solution?

Thx for help.
 
MRobbo80
Old
#7  
MRobbo80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 302
Join Date: Apr 2013
Location: Yeovil
Yeah wait for the update.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


ARChon Lets You Run Android Apps in Google Chrome Browser

Not too long ago, Google added the ability torun select Android applications on … more

Flyme OS Finds Its Way to the Google Nexus 5

Flyme OS is a heavily modified Android variantdeveloped by the Meizu team for their MX … more

MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more