Default [Q] New info (in OP bold txt), can you answer? - Power on/Reboot goes into APX mode

Sorry, other post is a bit hard to read, was trying to see if upgrading my TF300t (unlocked, rooted, nvflash run) to v9.4.3.30 would fix it - which unfortunately didn't.

I'm having issues resolving powering up and reboots automatically going into APX mode. Plus lost my icons (fastboot, wipe, ? ) when powering up w/vol down
button. Only have choice of Recovery or let it cold-boot into ICS. The original help post for added details is at:

Original post with more details


I'm thinking the AndroidRoot booloader I've been running from when I originally created my nvflash backups got corrupted. The update (via Install Zip in TWRP) does
not seem to have updated the bootloader. In reading even more posts, another user shows:

The Device is UnLocked
Android cardhu-user bootloader <2.10 e> released by "US_epad-9.4.3.30-20120604" A03
Checking for android ota recovery

I see the exact same except my version is "WW_epad-9.4.3.30-20120604", which makes me think the bootloader isn't getting updated correctly & is still the original AndroidRoot
version which became corrupted? I also double checked the new EBT blob I'm flashing via a hex editor and it shows it has a US SKU! So does that mean nvflash isn't truly
flashing it? If not, how can I get it to take either with nvflash, ADB, or TWRP?


Also can see (lack of) progress below *sigh*
...found the answer to a question you'd asked? Take a second to post the solution; it'll provide future help to others!


[GUIDE] Entering ADB/Fastboot/APX mode instructions


Transformer TF300T rooted/unlocked with nvflash & TWRP v2.6.3 installed, running "stock" ICS v9.4.3.17