Or Continue to Thread: [Q] VZW DEV 4.4 to 4.4.2 updat…
Find Your Device:
4th March 2014, 10:56 PM   |  #1  
Dburgessme2's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 7
 
66 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Hi all!

Just a quick synopsis. I've held off for a while. I've read just about everything related as it's come across here over the past few weeks.

I've been perfectly happy with where I sat:

VZW Dev Ed, Rooted, TWRP, xPosed, Tehter & Gravity Box modules.

I'm not fond of ADB commands, etc. but can work my way through them.

Today, I decided to to take a quick stab at things (a little differently).

So, here's what I did:

1) Unfroze some bloat
2) Unistalled xposed Framework
3) USED Flashify to backup my TWRP
4) USED Flashify to install stock recovery
5) Downloaded OTA
6) Installed 4.4.2 update
7) It FAILED

So, I restored my TWRP recovery through Flashify; re-installed xPosed Framework; refroze the bloat and I'm back to where I was before.

The only thing that I really think might have caused the update to fail was the fact that I had AOSP Browser installed. (with its related installer)

So, that's my question here....opinions...would that cause the update to fail?

I've since tried to uninstall that browser with the related installer but it keeps getting hung and force closes when trying.

Opinions? (other than..."please, use ADB commands")

I'm assuming flashing my system ui might take care of that?


Thanks for ideas. I know I'll take the time to get it done "proper". Just haven't been pressed to do it yet.