Default [Q] Phone won't boot regardless

Ok, so two days ago, I had flashed beanstalk rom. Everything went well, after i changed a couple beanstalk specific settings and then i attempted to reboot. However, it refused to boot, just got stuck on the boot animation. In addition to not booting, twrp wont fully load. It shows the logo but then restarts only to go nowhere. I flashed cwm touch, used an otg cable to try to install viper rom again, but randomly restart towards the end of the installation. It doesn't let me wipe data. It just restarts. i can get to bootloader/fastboot. But that's pretty much it .. recovery is barely any help. If someone can steer me in the right direction to get this thing up and running again, i'd appreciate it. I tried to do everything in my knowledge to restore it, but i've ran out ideas.




(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.55.0000
(bootloader) version-baseband: 4A.21.3263.03
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.24.531.3
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON


(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0713000
(bootloader) cidnum: T-MOB010
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 3730mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-412e361e
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0