Or Continue to Thread: [Q] I8552 Samsung Grand Quattr…
Find Your Device:
1st May 2014, 01:56 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hey, this is the first time I'm posting a problem here. I have a Samsung Galaxy Grand Quattro (I8552). I rooted my phone yesterday via cwm recovery, and then made a backup using ROM Manager. It rebooted my phone directly into a backup page where it started backing it up, but my internal memory wasn't big enough so it failed and since then I haven't been able to boot my phone up... When I try to turn it on it goes straight into CWM Recovery page, and when I click "reboot system now" it turns off the screen and then reboots it again into CWM Recovery...

Then, since I couldn't access the apps (as the phone won't start), I made another backup through CWM Recovery, but this time in my external SD Card which had about 6 gb free space. So it made and completed the backup without any problems. But when I restore it from my ext SD Card it restores the system and stuff but then when it comes to data it shows the message
Quote:

Error while restoring /data!

. Every time.

And so I tried
Quote:

wipe data/factory reset

it does it, and completes the process, but still it won't boot up, neither by
Quote:

reboot system now

nor by removing battery and trying to restart.

Mind you, I didn't flash any new ROMs, it was still running my stock ROM when this happened...

So to sum up the things I've tried
1. Reboot system now
2. Backup in extSD Card (which worked) and restore from the same (which didn't work)
3. Wipe data/factory reset

Also one more thing, before any of this mess was made, right after I rooted my phone, I made a backup of all apps through the app called
Quote:

Titanium Backup root

.

Is there any way I can get out of this mess? And maybe make my phone accessible again.
And if somehow by sheer stroke of luck and your expertise, if I do get out of this mess, is there any way to root my phone again and recover the apps or appdata from the already made CWM backup? or the Titanium Backup I made (or is it gonna be gone because of the factory reset?).

Thank you in advance for any help or try you might