Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Windows RT Whitelist Flash tool V1.0

OP TheDroidKid

10th January 2013, 04:41 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 28
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Updated! *******02/25/2013*********

Backup feature added
The script will no longer kill active logins and cookies


Hello Everyone,

So I have an RT device and I been looking around the forums and saw a lot of people trying to add websites to the whitelist so they could get there flash sites working and were having issues. I now have created a script that will allow you to add websites and custom white lists without any issues.

Neowin.net article.
http://www.neowin.net/news/windows-r...-list-websites

WPCentral.com article.
http://www.wpcentral.com/windows-rt-...urface-browser

betanews.com article.
http://betanews.com/2013/01/14/use-w...10s-whitelist/

redmondpie.com article.
http://www.redmondpie.com/how-to-add...-the-easy-way/

Download Links below...

http://www.filedropper.com/windowsrt...stflashtoolv16

http://www.sendspace.com/file/yfom9j


http://droidkid.wordpress.com/projec...h-player-tool/

Here is a video on how it works



*******Update!*******

Current Bugs:

Takes about 2 and half minutes for it to add the website you choose to the list, not that big of a deal. However I’m working on fixing it.
Please report any bugs I will attempt to resolve them ASAP.

Thank you guys for all your support, I will update this thread as soon as the new release is available
Last edited by TheDroidKid; 25th February 2013 at 10:43 PM. Reason: Update!
The Following 12 Users Say Thank You to TheDroidKid For This Useful Post: [ View ]
10th January 2013, 05:36 PM   |  #2  
Bjray's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 215
 
443 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I almost thought this was the first firmware flash tool haha... Anyway your tool works great thanks!
10th January 2013, 05:42 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 28
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Bjray

I almost thought this was the first firmware flash tool haha... Anyway your tool works great thanks!

haha I know, naming the tool was probably the hardest part!
10th January 2013, 06:53 PM   |  #4  
Senior Member
Flag The Best the Midlands have 2 offer
Thanks Meter: 17
 
172 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Great tool thanks
10th January 2013, 06:58 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
269 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Awesome, thanks!
The Following User Says Thank You to GaresTaylan For This Useful Post: [ View ]
10th January 2013, 07:50 PM   |  #6  
Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 240
 
881 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Nice work

Btw I read on neowin about this tool deleting logins etc.

I think it has to delete browsing history or clear the cache in order to work. I dont think it will work without deleting one of those.

Let me know if you find a method to make it work without the need to delete browsing history and then ill add it to the other thread.

Regards
11th January 2013, 12:17 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 3
 
53 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Will not work for me gives me an error saying

duplicate files exists or cannot find file, something along them lines. I have not added any address manually and I restored the default list as shown in the video.

What am I doing wrong?
11th January 2013, 12:24 AM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 28
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by THEBIG360

Will not work for me gives me an error saying

duplicate files exists or cannot find file, something along them lines. I have not added any address manually and I restored the default list as shown in the video.

What am I doing wrong?

Ah can you please open the run command and navigate to %temp% and delete everything within and let me know if it works after that. if it does I can fix this in the next release.
11th January 2013, 12:46 AM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 3
 
53 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Yep that worked mate thanks, it rakes a while to add my entry but I know you are aware of that's.

Thanks for this tool it is awesome.
11th January 2013, 01:23 AM   |  #10  
OP Member
Thanks Meter: 28
 
35 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by THEBIG360

Yep that worked mate thanks, it rakes a while to add my entry but I know you are aware of that's.

Thanks for this tool it is awesome.

No problem thanks for clarifying that I have added that to the bug list I will get that sorted out. Let me know if you run into any other issues.

Cheers
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes