5,597,007 Members 48,167 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Root Galaxy S 3 Using Mac

Tip us?
 
jgiard6
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 96
Join Date: Nov 2009
Default Root Galaxy S 3 Using Mac

Just received a new T-Mobile SGS3 with 4.3 preloaded. Any way to root it only using a Mac? I've tried several old methods including motochopper to no avail.
 
masondoctorjt
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 153
Posts: 957
Join Date: Apr 2010
Maybe try this thread. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2563955

Sent from my SGH-T999L using xda app-developers app
 
jgiard6
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 96
Join Date: Nov 2009
That does not help me at all. This method still uses a PC. I need a method using a Mac.
 
Perseus71
Old
#4  
Perseus71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2317
Posts: 4,139
Join Date: Feb 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jgiard6 View Post
That does not help me at all. This method still uses a PC. I need a method using a Mac.
You can use Mobile ODIN and still get the job done.
 
jgiard6
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 96
Join Date: Nov 2009
How can I use Mobile Odin without having root already?
 
Perseus71
Old
#6  
Perseus71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2317
Posts: 4,139
Join Date: Feb 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jgiard6 View Post
How can I use Mobile Odin without having root already?
Since you only need it to flash Recovery, it may work during Reboot. Try CF Auto Root otherwise.
 
henslo
Old
#7  
henslo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 533
Posts: 876
Join Date: May 2012
Location: Hickory
Can't mac run a VM to run a windows or Linux.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...