Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more
Post Reply

LG G2 Reboots into Twrp HELP!!!

OP neon_g2

18th January 2014, 01:22 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
I tried restore from a backup but it just reboots back into TWRP.. HELP!!!
18th January 2014, 01:31 AM   |  #2  
tdevaughn's Avatar
Senior Member
Flag Statesville NC
Thanks Meter: 465
 
1,130 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
And you accepted the latest ota. I bet

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
18th January 2014, 01:41 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by tdevaughn

And you accepted the latest ota. I bet

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Sadly Yes..... so will restoring using LG Flash tool help?
18th January 2014, 01:52 AM   |  #4  
RubbleTea's Avatar
Senior Member
Flag Los angeles
Thanks Meter: 171
 
677 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by neon_g2

Sadly Yes..... so will restoring using LG Flash tool help?

There's a link in the android development section that is a fix....if you want to try
18th January 2014, 02:01 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by RubbleTea

There's a link in the android development section that is a fix....if you want to try

I don't care if it will break the root, as long as it fixes it so Yeah I'll like to try.
18th January 2014, 02:04 AM   |  #6  
Camoxjeep's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Go here and use the no ADB access section. worked like a charm for me yesterday. tool about 1 minute. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2451696
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank