Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

[Q]Cant Use Cutom ROM

OP .PaNiNi.

26th January 2014, 12:10 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Brooklyn, NY
Thanks Meter: 0
 
126 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
I rooted my phone for the second time and before I could instal custom ROMS and now I cannot.

Can anyone explain why? Or knows why?
26th January 2014, 12:50 AM   |  #2  
baseballfanz's Avatar
Senior Member
Flag Sugar Land TX
Thanks Meter: 1,716
 
6,694 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
You need to post more info man. Firmware version, bootloader version ect....

☞ Sent from here☜🙈🙉🙊
The Following User Says Thank You to baseballfanz For This Useful Post: [ View ]
26th January 2014, 12:59 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Brooklyn, NY
Thanks Meter: 0
 
126 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
4.2.2
M919NUVUEMK5
Stock ROM
TWRP Recovery
Rooted with this method - http://www.youtube.com/watch?v=Uo38Fy-GYuU

I did exactly as the video says (I have done it before and worked fine) and After getting root I cant install custom ROMS.
It doesnt give me any error message, it just stays on the boot screen.

any other info needed?
26th January 2014, 02:04 AM   |  #4  
Misterjunky's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield, California
Thanks Meter: 2,691
 
4,781 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Thumbs up re: wrong rom
Quote:
Originally Posted by .PaNiNi.

4.2.2
M919NUVUEMK5
Stock ROM
TWRP Recovery
Rooted with this method - http://www.youtube.com/watch?v=Uo38Fy-GYuU

I did exactly as the video says (I have done it before and worked fine) and After getting root I cant install custom ROMS.
It doesnt give me any error message, it just stays on the boot screen.

any other info needed?

You did not follow the instructions on that video very well at all.
In the video it shows the stock Samsung M919 MDL rom and you
flashed or are trying to flash the MK5 rom which is not the stock
official MDL rom for the Tmobile MDL M919 phone.

You need to go to http://SamMobile.com and download the official
stock MDL M919 firmware and Odin flash it in the PDA slot of odin.

Then you need to root the phone by odin flashing the cf-autoroot.
Once that's done you need to flash a custom recovery like TWRP
or CWM.
The Following User Says Thank You to Misterjunky For This Useful Post: [ View ]
26th January 2014, 12:56 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Brooklyn, NY
Thanks Meter: 0
 
126 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by Misterjunky

You did not follow the instructions on that video very well at all.
In the video it shows the stock Samsung M919 MDL rom and you
flashed or are trying to flash the MK5 rom which is not the stock
official MDL rom for the Tmobile MDL M919 phone.

You need to go to http://SamMobile.com and download the official
stock MDL M919 firmware and Odin flash it in the PDA slot of odin.

Then you need to root the phone by odin flashing the cf-autoroot.
Once that's done you need to flash a custom recovery like TWRP
or CWM.

When I go to the site and check for my firmware it gives me this info


Latest firmware info

SGH-M919N null

PDA: M919NUVUEMK5

CSC: M919NTMBEMK5

MODEM: M919NUVUEMK5

Added: 2013-12-17


Also, I have done that method before and it worked perfect.
26th January 2014, 02:40 PM   |  #6  
lordcheeto03's Avatar
Senior Member
Flag ( ͡ ͜ʖ ͡)
Thanks Meter: 541
 
1,548 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by .PaNiNi.

When I go to the site and check for my firmware it gives me this info


Latest firmware info

SGH-M919N null

PDA: M919NUVUEMK5

CSC: M919NTMBEMK5

MODEM: M919NUVUEMK5

Added: 2013-12-17


Also, I have done that method before and it worked perfect.

So your device is the M919N or V and not the standard US T-Mobile M919?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes