Post Reply

Viper c2 5.0.0 hepelplplp

OP kingdom369

27th January 2014, 02:24 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Mobile data doesn't work? do i need to flash some sort of radio

Im in australia with C2 S3 ville~
27th January 2014, 01:49 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by kingdom369

Mobile data doesn't work? do i need to flash some sort of radio

Im in australia with C2 S3 ville~

solved myself~
28th January 2014, 08:50 PM   |  #3  
bilal_liberty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12,589
 
3,609 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
lol
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One S General by ThreadRank