Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Alcatel One Touch Fierce

OP AntiCrea

27th January 2014, 05:54 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi, I recently rooted my Alcatel One Touch Fierce. I now want to utilize Rom Manager, but I can't find a CWM recovery for my phone model. Is there a way to still install a CWM recovery manually or any other way? P.S. I'm new to all this. Thanks!
Last edited by AntiCrea; 27th January 2014 at 05:59 AM. Reason: Typo
29th January 2014, 01:42 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: May 2011
There's no recovery for this phone yet. It seems a lot of people have recently purchased it though, so I'm holding out hope we'll get at least recovery for it. It has a locked boot loader, so it requires a little innovation.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH Fierce
10th February 2014, 10:46 AM   |  #3  
ciniMOD1's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
9 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
recovery
Quote:
Originally Posted by AntiCrea

Hi, I recently rooted my Alcatel One Touch Fierce. I now want to utilize Rom Manager, but I can't find a CWM recovery for my phone model. Is there a way to still install a CWM recovery manually or any other way? P.S. I'm new to all this. Thanks!

There is a cwm type recovery, google search it...it's how i did mine, whatever you do don't update OTA update while rooted...so far no custom roms as of yet wish someone had the tmobile stock rom.
7th April 2014, 07:39 PM   |  #4  
brandnew2009's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
I have rooted stock tmobile 4.2.2 version nandroid backup of can that help.. if root a problem I could un root it and upload

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH Fierce using xda app-developers app
13th May 2014, 09:15 AM   |  #5  
garrett69's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Thumbs up Could I get a copy
Quote:
Originally Posted by brandnew2009

I have rooted stock tmobile 4.2.2 version nandroid backup of can that help.. if root a problem I could un root it and upload

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH Fierce using xda app-developers app

Could I get a copy of your backup please?
4th September 2014, 06:47 PM   |  #6  
CountryBoy4435's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
89 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by garrett69

Could I get a copy of your backup please?

Im doing my back up now have a rooted stock 4.2 2 will uplaod when done
8th April 2014, 05:25 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Where is the CWM?? I can't find it!!!!!

Sent from my rooted ALCATEL ONE TOUCH Fierce running stock Kernel and ROM. Android version 2.2.2.
24th May 2014, 03:29 PM   |  #8  
brandnew2009's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Yea ill try an upload it today.. I broke that one then replaced it

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH Fierce using XDA Free mobile app
20th July 2014, 08:09 AM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
You have the Stock Rom?
Quote:
Originally Posted by brandnew2009

Yea ill try an upload it today.. I broke that one then replaced it

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH Fierce using XDA Free mobile app

Do you think you can give me a link to a back up because my Alcatel is bricked.
12th August 2014, 08:44 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 13
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
I just got this phone a couple of days ago, I'm assuming there's still no update on getting cwm recovery on this device?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes