5,594,748 Members 36,096 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How to mount has mass storage

Tip us?
 
Ameer Shimoga
Old
#1  
Ameer Shimoga's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Jun 2013
Location: Hubli
Question [Q] How to mount has mass storage

can anyone please tell me how to mount storage as mass storage. I tried stick mount app but it does not work too.please help...
 
mdamaged
Old
#2  
mdamaged's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 520
Posts: 844
Join Date: Oct 2013
Location: South of Heaven
Quote:
Originally Posted by Ameer Shimoga View Post
can anyone please tell me how to mount storage as mass storage. I tried stick mount app but it does not work too.please help...
You must have root to use Stickmount, without root your only hope is Nexus Media Importer, and it does not really mount so much as access.
Kenneth, what is the frequency?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The Following User Says Thank You to mdamaged For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Ameer Shimoga
Old
#3  
Ameer Shimoga's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Jun 2013
Location: Hubli
Quote:
Originally Posted by mdamaged View Post
You must have root to use Stickmount, without root your only hope is Nexus Media Importer, and it does not really mount so much as access.
I am rooted. when I press the mount as mass storage it says that I am not connected with any system.
 
mdamaged
Old
#4  
mdamaged's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 520
Posts: 844
Join Date: Oct 2013
Location: South of Heaven
Quote:
Originally Posted by Ameer Shimoga View Post
I am rooted. when I press the mount as mass storage it says that I am not connected with any system.
Hard reboot your device then try this testing app:

https://play.google.com/store/apps/d...bshooter&hl=en
Kenneth, what is the frequency?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ameer Shimoga
Old
#5  
Ameer Shimoga's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Jun 2013
Location: Hubli
Quote:
Originally Posted by mdamaged View Post
Hard reboot your device then try this testing app:

https://play.google.com/store/apps/d...bshooter&hl=en
I not asking about otg cable connection. I can do that with any custom from.I'm asking about the tablet's internal memory to be connected has mass storage
 
mdamaged
Old
#6  
mdamaged's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 520
Posts: 844
Join Date: Oct 2013
Location: South of Heaven
Quote:
Originally Posted by Ameer Shimoga View Post
I not asking about otg cable connection. I can do that with any custom from.I'm asking about the tablet's internal memory to be connected has mass storage
Then why were you trying to use stickmount? That has nothing to do with what you are doing, it is used for otg.

Just plug the tablet in, install the drivers, and that's all there is to it. If that's not working, then you either have a driver issue, or usb ppt or cable issue.
Kenneth, what is the frequency?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Motorola Droid RAZR HD and M to Receive KitKat in a “Few More Weeks”

Verizon and Motorola shocked us all back in November when … more

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more