Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Galaxy S4 i9505, 4.4 KitKat (wanamlite). Sound gone, Dialer hang etc.

OP ParaDoX1994

1st February 2014, 01:12 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hi everyone!

This problem showed up after I flashed WanamLite 4.4.2 XXUFNA5 rom. I don't have sound nor wifi and the dialer is always hanging so no calls. I came from Wanamlite 4.2.2 XXUBMGA rom, which worked great before this kitkat upgrade. I've tried different modems, i've tried different roms (4.4.2) and it's always the same, except wifi was working on one rom, but no sound or calls.

I tried to flash the WanamLite 4.2.2 rom back, but there was no sound either and the dialer was hanging on this rom too. I've also tried to flash the stock rom with odin (4.2.2 XXUBMGA) and it always fails to aboot.mbn, and the phone says SW REV. CHECK FAIL: FUSED: 4, BINARY: 1. I've read about that once you go Kitkat, there's no going back because of the bootloader... ok I would accept that, if I would get everything working as intended. This is my first Android phone so i'm quite new with this, but i've "played" with computers since i was 9.

I will appreciate your help.
Last edited by ParaDoX1994; 1st February 2014 at 01:41 AM. Reason: fixing text
1st February 2014, 01:41 AM   |  #2  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,089
 
1,873 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by ParaDoX1994

Hi everyone!

This problem showed up after I flashed WanamLite 4.4.2 XXUFNA5 rom. I don't have sound nor wifi and the dialer is always hanging so no calls. I came from Wanamlite 4.2.2 XXUBMGA rom, which worked great before this kitkat upgrade. I've tried different modems, i've tried different roms (4.4.2) and it's always the same, except wifi was working on one rom, but no sound or calls.

I tried to flash the WanamLite 4.2.2 rom back, but there was no sound either and the dialer was hanging on this rom too. I've also tried to flash the stock rom with odin (4.2.2 XXUBMGA) and it always fails to aboot.mbn, and the phone says SW REV. CHECK FAIL: FUSED: 4, BINARY: 1. I've read about that once you go Kitkat, there's no going back because of the bootloader... ok I would accept that, if I would get everything working as intended.

I will appreciate your help.


Follow my tutorial From here Remember to check your your bootloader in download mode and flash the right one for you.
The Following 2 Users Say Thank You to Repulsa For This Useful Post: [ View ]
1st February 2014, 01:50 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Repulsa

Follow my tutorial From here Remember to check your your bootloader in download mode and flash the right one for you.

Oh my god! I fought 2 days with this and didn't get this working, but now it works 100%. Thanks a lot, you saved my phone!
1st February 2014, 01:51 AM   |  #4  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,089
 
1,873 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by ParaDoX1994

Oh my god! I fought 2 days with this and didn't get this working, but now it works 100%. Thanks a lot, you saved my phone!

Glad the help you mate If your issue got fix please click atleast the thanks button .Thank you. and Have a nice day.
Last edited by Repulsa; 1st February 2014 at 02:00 AM.
The Following User Says Thank You to Repulsa For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes