MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Post Reply

[Q] Change Custom Recovery from ClockWorkMod to TWRP

1st February 2014, 04:20 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
i have htc one m7 from att

in this time I have my phone in cwm and i want it in TWRP to change the rom

how i do??
1st February 2014, 04:48 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 91
 
579 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by Watashi_PT

i have htc one m7 from att

in this time I have my phone in cwm and i want it in TWRP to change the rom

how i do??

I assume that you have mini-sdk.
Download the twrp recovery for your phone and rename it recovery and place it in the fastboot folder.
Now put your phone on fastboot mode ( power + vol down ---> fastboot )

now open command line in the fastboot folder by holding shift and right click
then type
fastboot flash recovery recover.img(name of the recovery)
fastboot erase cache

You are done.
1st February 2014, 04:05 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by khandelwalsiddharth

I assume that you have mini-sdk.
Download the twrp recovery for your phone and rename it recovery and place it in the fastboot folder.
Now put your phone on fastboot mode ( power + vol down ---> fastboot )

now open command line in the fastboot folder by holding shift and right click
then type
fastboot flash recovery recover.img(name of the recovery)
fastboot erase cache

You are done.

i do that and my command line dont reconize the phone, so i cant flashboot and i dont no why :S
1st February 2014, 04:52 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 19
 
64 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
maybe you could try using flashify? i think it should work.
1st February 2014, 06:25 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by ronaldyeo

maybe you could try using flashify? i think it should work.

how i do it??
1st February 2014, 08:08 PM   |  #6  
Member
Flag lisboa
Thanks Meter: 5
 
44 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
It does not recognize because you must not have debugging enabled.
enable it

Download the latest TWRP
put the image file on the same folder as your fastboot/adb
Rename TWRP recovery to "recovery.img"

Use these commands:

fastboot flash recovery recovery.img
fastboot erase cache
Last edited by badjoras; 1st February 2014 at 08:13 PM. Reason: forgot to rename twrp
2nd February 2014, 02:31 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 19
 
64 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
you can get flashify from the play store. links below.

https://play.google.com/store/apps/d...llner.flashify
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes