Firefox OS: 17 Smartphones & 40+ Markets In 2015

The post Firefox OS: 17 Smartphones & 40+ Markets In 2015 appeared first on … more

Samsung Unpacked Coverage: All About the S6

more

Samsung Galaxy S6 Cameras

more

The Battery Behind the Samsung S6 and S6 Edge

more
Post Reply

[Q] Problem problem problem!

OP ash5618

13th February 2014, 09:41 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
547 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
I wanted to flash over clock kernel on my cm 11 i opned ukf but it showed device not supported is there some other way to flash the kernel? any help would be appreciated thanx in advance.
Last edited by ash5618; 13th February 2014 at 09:48 AM.
13th February 2014, 09:48 AM   |  #2  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,541
 
7,705 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by ash5618

I wanted to flash over clock kernel on my cm 11 i opned ukf but it showed device not supported is there some other way to flash the kernel? any help would be supported thanx in advance.

I am on AOSP 4.4, and I can use UKF. On what CM11 are you?
13th February 2014, 09:50 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
547 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by shut_down

I am on AOSP 4.4, and I can use UKF. On what CM11 are you?

i am on cm 11 by maclaw. i even tried using ukf on liquidsmooth it still showed not supported
13th February 2014, 09:52 AM   |  #4  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,541
 
7,705 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by ash5618

i am on cm 11 by maclaw. i even tried using ukf on liquidsmooth it still showed not supported

You can't even browse for kernel or?
13th February 2014, 09:57 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
547 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by shut_down

You can't even browse for kernel or?

no i cant do nything.whenever i open the app it shows not supprtd and i cant do nything
13th February 2014, 10:00 AM   |  #6  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,541
 
7,705 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by ash5618

no i cant do nything.whenever i open the app it shows not supprtd and i cant do nything

Why don't you ask Frapeti on his thread? He made that app. To see what is the problem.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes