5,605,438 Members 45,061 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

KITKAT 4.4.2 OMNI NiGHTLY GTN-7000 NO SIM CARD INSTALL ERROR

Tip us?
 
fysaldar
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
Default KITKAT 4.4.2 OMNI NiGHTLY GTN-7000 NO SIM CARD INSTALL ERROR

I have been looking now 3 days and could not find anything so have to start this if for master mind ppl .
After installing new firmware which i loved from omni 4.4.2 latest one now can't seem to make calls keep getting message no simcard install my NOTE1 GTN-7000 mobile was factory unlocked and it was working with all network some said have to flash baseband but could not find file to update .Please help me ?
 
AA1973
Old
(Last edited by AA1973; 13th February 2014 at 09:48 AM.)
#2  
AA1973's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8481
Posts: 5,415
Join Date: Sep 2010
Location: Frankfurt
This is the most recent modem.
Flashable zip via recovery
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=48612672
On page 54 of the same thread, there is another recent modem BOLT1. Download it as well. One of the two should work.
Please be so kind to report back - with a detailed description what you did - and use some punctuation✌
Hard to read.
P.S. what does your settimgs > about phone > status info tell you? IMEI available?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to AA1973 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
fysaldar
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by AA1973 View Post
This is the most recent modem.
Flashable zip via recovery
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=48612672
On page 54 of the same thread, there is another recent modem BOLT1. Download it as well. One of the two should work.
Please be so kind to report back - with a detailed description what you did - and use some punctuation✌
Hard to read.
P.S. what does your settimgs > about phone > status info tell you? IMEI available?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
OK sorry I will be clear . Yes IMEI number is there showing up , and I will report back
cheers for help .
 
AA1973
Old
#4  
AA1973's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8481
Posts: 5,415
Join Date: Sep 2010
Location: Frankfurt
Check APN settings in mobile networks.
What is your provider?
What is your current modem/baseband?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
 
fysaldar
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by AA1973 View Post
Check APN settings in mobile networks.
What is your provider?
What is your current modem/baseband?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

APN setting nothing there I had to set'em up last time I updated but I have not done them yet

I use O2 UK and lycamobile UK .

baseband----N7000XXLT3
 
fysaldar
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
according to this threat which you have refer to
I'm on latest baseband for UK

XXLT3 <- Latest

but this one is for jellybeans I'm on kitkat does is make difference?
 
fysaldar
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
Updates I have tried

Modem_CELS1 still same problem no sim card installed/network disabled .

Modem_XXLT4 I am on this baseband now which is latest one still same problem .
IMEI is showing up .

Anybody can help here ?
 
nokiamodeln91
Old
#8  
nokiamodeln91's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2499
Posts: 6,764
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by fysaldar View Post
Updates I have tried

Modem_CELS1 still same problem no sim card installed/network disabled .

Modem_XXLT4 I am on this baseband now which is latest one still same problem .
IMEI is showing up .

Anybody can help here ?
Is it a legit IMEI or one which starts with 0049
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android App Review: Auto Config Free – XDA Developer TV

In this weeks episode of XDA Xposed Tuesday, we talked about customization of … more

Cloupload is a Beautiful and Fully Functional CloudApp Client for Android

If you’re a Mac OS X user who frequently uploads screenshots, … more

Microsoft Finally Brings Remote Desktop to Windows Phone

You may recall that back in October of last year, Microsoft released itsofficial … more

SideControl Gains New Powers through Xposed

You may recall that a little overa month ago, we first talked about SideCutsby XDA Forum … more