FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Sorry for making a new thread as i cannot post to the viper section cause im still a newbie. But can anybody tell me how to fix this ?would really appreciate it. Thank you !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-16-20-07-39[1].jpg
Views:	5712
Size:	124.8 KB
ID:	2583023  
16th February 2014, 07:01 PM |#2  
lukes91's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere Over The Rainbow
Thanks Meter: 1,202
 
Donate to Me
More
have you changed sense dpi in venom tweaks?
The Following 2 Users Say Thank You to lukes91 For This Useful Post: [ View ]
16th February 2014, 07:02 PM |#3  
Mr Hofs's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 10,584
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Josh_OneX

Sorry for making a new thread as i cannot post to the viper section cause im still a newbie. But can anybody tell me how to fix this ?would really appreciate it. Thank you !

change the LCD density back to 320 in the MISC tab of the tweaks app.....

EDIT :

refresh ....to late !
The Following 2 Users Say Thank You to Mr Hofs For This Useful Post: [ View ]
16th February 2014, 07:30 PM |#4  
Josh_OneX's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks dude. Can i somehow have the rings unlock for sense 5 ?

Sent from my HTC One X using xda app-developers app
16th February 2014, 07:33 PM |#5  
Mr Hofs's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 10,584
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Josh_OneX

Thanks dude. Can i somehow have the rings unlock for sense 5 ?

Sent from my HTC One X using xda app-developers app

no sorry, no rings on sense 5
16th February 2014, 07:57 PM |#6  
lukes91's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere Over The Rainbow
Thanks Meter: 1,202
 
Donate to Me
More
the only ring you can have is the one inside aosp lockscreen
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes