FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
That's it..

I don't want to disable or remove Google now completely..just the search bar..

I also do not want a custom launcher..

Is there a way I can do it without those ?

Ooor plans to make it a toggle able feature in the future ?
21st February 2014, 05:13 PM |#2  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,799
 
Donate to Me
More
Can't touch the Google launcher since its closed source and a separate package from the ROM

Sent from my Nexus 5
The Following User Says Thank You to Pirateghost For This Useful Post: [ View ]
21st February 2014, 07:43 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
if you use exposed, there's a module named XPosed GEL Settings, which can be used to customize nearly all aspects of Google Launcher
The Following User Says Thank You to maman__ For This Useful Post: [ View ]
5th March 2014, 04:17 PM |#4  
jaladhjin's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by Pirateghost

Can't touch the Google launcher since its closed source and a separate package from the ROM

Sent from my Nexus 5

Can I use a root explorer to delete the search bar without removing any thing else from Now ?

Or still no for the same reason..
5th March 2014, 05:09 PM |#5  
plegdroid's Avatar
Recognized Contributor
Flag manchester
Thanks Meter: 15,240
 
More
Quote:
Originally Posted by jaladhjin

Can I use a root explorer to delete the search bar without removing any thing else from Now ?

Or still no for the same reason..

No its hard coded within the launcher.😃

ⓐⓝⓓⓡⓞⓒⓛⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
The Following User Says Thank You to plegdroid For This Useful Post: [ View ]
6th March 2014, 07:50 PM |#6  
Senior Member
Flag Craiova
Thanks Meter: 81
 
More
Only think you can do for that is to use Xposed Framework.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes