Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,156 Members 46,596 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] CM11 is it possible to disable menu button

Tip us?
 
factorexh
Old
#1  
factorexh's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 56
Posts: 240
Join Date: Feb 2013
Default [Q] CM11 is it possible to disable menu button

is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190
 
mauam
Old
#2  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6565
Posts: 4,000
Join Date: Jan 2011
 
Quote:
Originally Posted by factorexh View Post
is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190


Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button
 
factorexh
Old
#3  
factorexh's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 56
Posts: 240
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by mauam View Post

Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button
thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.
 
mauam
Old
#4  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6565
Posts: 4,000
Join Date: Jan 2011
 
Quote:
Originally Posted by factorexh View Post
thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.


3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
factorexh
Old
#5  
factorexh's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 56
Posts: 240
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by mauam View Post

3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button
thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm
 
mauam
Old
#6  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6565
Posts: 4,000
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by factorexh View Post
thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm
Glad to hear that
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Device Review: OnePlus One

Seemingly every day, there are a bunch of new devices being released. Some are budget devices and some are … more

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more

Choose from Over a Thousand Battery Styles with 3Minit Battery Mod

The battery style in stock Android looks pretty dull. It doesn’t … more

Organize Your Cloud Storage Files with Unclouded

Cloud storage services like Dropbox or Google Drive have grown in popularity dramatically … more