FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Glimpse Notifications: Easier Lockscreen Notifications

Lollipop brought a revamp to the lockscreen, taking away custom widgets but … more

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more

Cyngn Explained: Who’s Cyanogen, What’s Cyanogen OS?

While Cyanogen, Inc has been the source of many headlines lately, there … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] CM11 is it possible to disable menu button

22nd February 2014, 09:55 AM |#1  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 91
 
More
is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190
22nd February 2014, 02:19 PM |#2  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,086
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190



Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button
22nd February 2014, 04:39 PM |#3  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by mauam


Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button

thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.
22nd February 2014, 04:42 PM |#4  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,086
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.



3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2014, 05:36 PM |#5  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by mauam


3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button

thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm
22nd February 2014, 05:42 PM |#6  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,086
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm

Glad to hear that
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes