FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190
22nd February 2014, 02:19 PM |#2  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,150
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190



Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button
22nd February 2014, 04:39 PM |#3  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by mauam


Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button

thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.
22nd February 2014, 04:42 PM |#4  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,150
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.



3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2014, 05:36 PM |#5  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by mauam


3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button

thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm
22nd February 2014, 05:42 PM |#6  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,150
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm

Glad to hear that
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes