Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

wifi problem on new NAD

OP hamlet2000

22nd February 2014, 11:38 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 11
 
221 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Hey guys i installed the new NAD stock rom on new bottloader. Installation just fine but settin up everything i could not turn on wifi. Any suggestions?! Tryed different USB ports, cable and installation for 5-6 times. Also wifi fix. Anyone who can help please?!
22nd February 2014, 12:15 PM   |  #2  
Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 3
 
74 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
You have to reflashed again. This time tick update bootloader also. That will solve the problem. Hope this helps.
22nd February 2014, 12:57 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 11
 
221 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Quote:
Originally Posted by ezureen

You have to reflashed again. This time tick update bootloader also. That will solve the problem. Hope this helps.

Sorry didnīt work
22nd February 2014, 01:10 PM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 11
 
221 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
It seems that always i try to turn on wifi i get a message: caused by some security settings an unauthorized action is disabled or something like this.
22nd February 2014, 01:37 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
11 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=50535766 look this title
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes