FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Everyone,

I am having about 2-3 seconds of no audio when using my Bose soundlink mini with my Surface 2 Pro and watching videos. I have tried re-pairing the device as well as uninstalling the drivers from device manager and reinstalling them to no avail. Any ideas? Thanks.
24th February 2014, 05:20 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 325
 
More
Is this only when the device first pairs or does it persist for the entire session? On first pairing, that is entirely normal. Entire session, bluetooth does have latency but not 2 seconds worth, very strange, it is usually enough to spot lip sync errors in films I find.
24th February 2014, 10:55 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SixSixSevenSeven

Is this only when the device first pairs or does it persist for the entire session? On first pairing, that is entirely normal. Entire session, bluetooth does have latency but not 2 seconds worth, very strange, it is usually enough to spot lip sync errors in films I find.

Strange thing is, when I first pair my surface to the speakers and watch a video, there is no delay. The delay only happens on every video after that.
28th February 2014, 06:47 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
I have all time delay problem with my old Windows Mobile device. That time it happen because Bluetooth audio service have a large buffer. The problem were solve by change it to smaller value.

Hope this can help you.
12th March 2014, 04:54 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by hisoft

I have all time delay problem with my old Windows Mobile device. That time it happen because Bluetooth audio service have a large buffer. The problem were solve by change it to smaller value.

Hope this can help you.

How do I do this?
12th March 2014, 06:10 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by blackjoker4215

How do I do this?

At that time I adjust Windows Mobile Registry. But I can't find this on Windows 8/RT.

This for Windows Mobile.
http://blog.vpire.com/1174/setting-windows-mobile-a2dp/

And this for Android.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=708685
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes