Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,341 Members 48,823 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] No Data after Flashing Custom Rom

Tip us?
 
thebizerker2014
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Feb 2014
Default [Q] No Data after Flashing Custom Rom

Kind of long, but it's just a difficult explanation, please read and try to help me. Thank you.

Okay, so I have a really weird problem, and I can't seem to fix it at all. I unlocked the bootloader and rooted my Sprint Motorola Photon Q, and had no problem with data loss, then I flashed PAC Man Rom, and everything went fine and it flashed but then I noticed that I had no data. No 3G, 4G, or 4G LTE, the phone lost network signal, but what was weird is that I could still receive texts and phone calls.

So, then I read that wiping the Dalvik and the regular cache would fix it, and it didn't. Then, I also tried flashing a different ROM which also didn't fix it. I RSD back to stock firmware and the problem was gone. I even tried rerooting and just installing a different ROM but, it still had the same issue, so I just went back to stock again.

Can someone please help me fix this? I've looked everywhere and I can't really find anything to help me out with this.

Thank you in advance.
 
arrrghhh
Old
#2  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Thanks Meter 3,485
Posts: 11,121
Join Date: Feb 2007

 
DONATE TO ME
Is your provider Sprint as well...?

I'm not sure, data works here on custom ROM's... which version are you flashing? Have you tried CM11?

There's some new device unification going on, the newest KK builds are going to be under the "moto_msm8960" device instead of xt897...
 
thebizerker2014
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Feb 2014
No I haven't tried CM11. Where do I find the IMG for it at?
 
thebizerker2014
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Feb 2014
I have Flash Wireless, which is Sprint prepaid. I have tried CM11 and still nothing. I don't understand what is going on....I'm getting real frustrated because I want to put a good custom ROM on my phone....
 
arrrghhh
Old
#5  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Thanks Meter 3,485
Posts: 11,121
Join Date: Feb 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thebizerker2014 View Post
I have Flash Wireless, which is Sprint prepaid. I have tried CM11 and still nothing. I don't understand what is going on....I'm getting real frustrated because I want to put a good custom ROM on my phone....
Perhaps that's the issue. Did you check your APN settings? Is it using Sprint's network?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes